Videoboodschap NVDA-voorzitter - NVDA

Videoboodschap NVDA-voorzitter

Voorzitter Kees Gillis spreekt een videoboodschap in voor de doktersassistenten en triagisten om in deze moeilijke tijden samen de pandemie te overwinnen.

‘De NVDA leeft enorm mee met alle doktersassistenten en triagisten in Nederland.

We krijgen veel signalen dat jullie onvoldoende persoonlijke beschermingsmiddelen hebben. Hierover spreken we met het ministerie. Want jullie persoonlijke veiligheid staat voorop. Daar blijven we met man en macht aan werken!

Doktersassistenten zijn de poortwachters van de zorg en jullie hebben vaak als eerste contact met de patiënt. Iedereen in Nederland vraagt veel van jullie. Dat beseft de NVDA goed. Wij zijn trots dat wij jullie mogen vertegenwoordigen.

Bestuur en bureau doen er alles aan om jullie zo goed mogelijk te ondersteunen; we volgen de berichten en plaatsen de meest relevante voor jullie. We beantwoorden jullie vragen. Dat doen we graag. En met volle inzet.

Het bestuur en bureau steken jullie langs deze weg nogmaals een hart onder de riem. Kunnen we jullie op een of andere manier helpen? Laat het ons weten! Ook jullie zorgen en ideeën. Wij bespreken deze dan met de relevante organisaties. Bel of mail. Maak gebruik van ons.

Blijf gezond

Voor nu: heel veel sterkte en wijsheid. Let goed op jezelf en op elkaar. Maar zorg vooral ook goed voor jezelf! Ook jouw gezondheid is belangrijk. Wij zijn trots op het beroep en hebben alle vertrouwen in onze gezamenlijke inzet en veerkracht. Samen zetten wij de schouders er onder om deze pandemie de baas te worden. Samen gaat ons dat lukken. Jullie kunnen op ons rekenen!

Samen zorgen we en helpen we elkaar!

 

Meer informatie