Beste praktijkopleider van Flevoland! - NVDA

Beste praktijkopleider van Flevoland!

NVDA-lid Aga van Sunder, coördinerend doktersassistent Almere Haven en stagecoördinator Zorggroep Almere, is gekozen tot beste praktijkopleider van Flevoland.

Het ministerie van OCW en het SBB (de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) houden elk jaar een verkiezing van de beste praktijkopleider en het beste leerbedrijf van Nederland. Uit ruim 1600 voordrachten kiezen zij eerst per provincie de winnaars. In november volgt de landelijke uitslag.

Reactie Zorggroep Almere: “Het is fantastisch én vanzelfsprekend tegelijk. Het enthousiasme en het doorzettingsvermogen waarmee Aga mbo-studenten opleidt, is niet alleen voor ons voorbeeldig, maar voor heel Flevoland. Zorggroep Almere wil niet alleen een door het SBB erkend leerbedrijf zijn. Wij willen een excellent leerbedrijf zijn, dat ruim baan biedt aan BOL en BBL leerlingen en hen op hoog niveau wil begeleiden. Wij feliciteren Aga van Sunder van de Huisartsenzorg dat zij dat hoge niveau voor ons en voor heel Flevoland zichtbaar heeft gemaakt.”

Uit de voordracht van ROC TOP, Maaike Sajet, voor de landelijke verkiezingen: “Aga is volgens mij de beste praktijkopleider van Nederland, omdat zij bruist van enthousiasme en energie. Door haar doorzettingsvermogen heeft de zorggroep Almere ruimte gemaakt voor BBL leerlingen in de praktijken. We hebben jaren lang samen gestreden om dit voor elkaar te krijgen. Aga gaat problemen niet uit de weg, maar denkt in mogelijkheden en oplossingen. Zij is in staat andere mensen mee te trekken in de positieve modus waarin zij door het leven gaat. Buiten haar bezigheden bij de zorggroep is zij ook nog eens zeer actief bij de NVDA. Ook daar weet zij haar deskundigheid en ervaring in te zetten. Na elk contact met Aga denk ik weer wat een pracht.”

Meer informatie