De website is recentelijk verhuisd en geupdate. Mocht je tegen problemen aanlopen in het functioneren van de site, wil je dit dan melden aan de webmaster (webmaster@nvda.nl)

Aspirant lidmaatschap

JBp20150917-8435Als je in opleiding bent, kun je student-lid of aspirant-lid worden. Een lidmaatschap biedt vele voordelen. Als aspirant-lid betaal je minder en geniet je van alle voordelen van een lidmaatschap. Zo blijf je op de hoogte van na- en bijscholingen in je buurt, heb je de mogelijkheid informatie uit te wisselen met vakgenoten, mag je op het besloten deel van de website, ontvang je gratis het vakblad De Doktersassistent, kun je kiezen voor vacature alerts, je cv bijhouden en heb je recht op een half uur gratis juridisch advies. Bovendien krijg je forse kortingen op een gevarieerd scholingsaanbod.

Als je nog de opleiding tot doktersassistent volgt, ben je ook als student-lid welkom tegen een fors lager tarief. Het aantal voordelen is beperkter. Een lidmaatschap kost €102,50 in 2018. Indien je na 1 januari lid wordt, betaal je naar rato. Een aspirant lidmaatschap kost € 52,50.

Wist je trouwens dat veel werkgevers (een deel van) de contributie vergoeden? 

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 95
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op