Ledenraad

 

De Ledenraad (LR) is het hoogste orgaan en bestaat uit afgevaardigden van de leden van de NVDA. Eigenlijk is de LR dus het ‘parlement’ van de beroepsgroep.

De LR:

  • formuleert het meerjarenbeleid
  • stelt de benodigde (financiële) middelen beschikbaar
  • stelt de jaarrekening vast
  • bepaalt de verenigingsstructuur en de hoofdbestuursorganen
  • benoemt en controleert het bestuur

Over de leden
De LR bestaat uit minimaal 15 en maximaal 35 leden. De LR vergadert minimaal twee keer per jaar. De zittingstermijn is twee jaar en een lid is maximaal twee keer herbenoembaar. De voorzitter van de vereniging is tevens de voorzitter van de Ledenraad.

Niet op de foto: Denise Bosch, Dominique Koot, Ingrid Kuppens, Judith Ran, Alma ter Wal, Connie van den Doel, Annet Koopman en Ankie Polet

In de Ledenraad hebben zitting:
Vanuit de huisartsenzorg: Renee Amons, Inge van den Boom, Denise Bosch, Monique van Dongen, Barbara Jonk,Dominique Koot, Marianne Körner, Ingrid Kuppens, Judith Ran, Candy Smit, Harriëtte van de Ven en Alma ter Wal. Vanuit het ziekenhuis: Connie van den Doel, Corrie Huppelschoten en Annet Koopman. Vanuit Meditel: Ankie Polet en vanuit de opleiding: Monique Brouwer.

 

 

De Ledenraad vergadert in 2018 op 19 maart, 18 juni, 24 september en 26 november.

Interesse?

Benoemde ledenraadsleden op ALV 2017

Lees het profiel en word lid van de Ledenraad. Vooral doktersassistenten (M/V) die werkzaam zijn in een ziekenhuis, binnen de JGZ of bij een arbodienst zijn meer dan welkom. Voorwaarde is dat je lid bent van de NVDA. Nog geen lid? Meld je aan als lid!

Hoe meld ik mij aan voor de LR?
Mail je cv en korte motivatie naar ledenraad@nvda.nl.

 

 

 

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 93
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op