• Home
  • Stagebegeleiding

Stagebegeleiding

Wil je goede begeleiding kunnen bieden aan stagiair(e)s? Dan is deze scholing iets voor jou.

Deze scholing is een combinatie van e-learning en groepstraining. Je krijgt handvatten voor een effectieve begeleiding van stagiair(e)s.

Leerdoelen

  • Leren over het Kwalificatiedossier
  • Inzicht krijgen in vier componenten van een competentie
  • Leerling op de werkplek introduceren: gesprekstechniek (LSD, actief luisteren), structureren en doseren, eigen leerklimaat beoordelen, opstellen stageplan (POP/ PAP), formuleren leerdoelen (SMART)
  • Ontwikkeling van de leerling begeleiden: leerstijlen (KOLB), motivatie en zelf vertrouwen, geleid/begeleid/zelfstandig leren, feedback geven, oefenen met coachingsinstrumenten, helpen reflecteren volgens de STARR-methode
  • Ontwikkelingsgericht beoordelen: de rol van beoordelaar, beoordelen van praktijkopdrachten, de beoordelingscyclus, beoordelen van professioneel gedrag en houding, het beoordelingsgesprek

Inhoud

In vier digitale modules doorloop je met een trainer van CalibrisAdvies stap voor stap het proces van binnenkomst van de student tot en met afronding van de stage.

  1. E-learningmodules
  2. Trainingsdag (groepsbijeenkomst)

Samen met anderen leer je hoe je de kennis die je in de e-learning hebt opgedaan, kunt toepassen. Je oefent met het voeren van gesprekken in denkbeeldige praktijksituaties.

Waar en wanneer?

Alle scholing vindt van 9.30 – 16.30 uur plaats bij CalibrisAdvies, Regulierenring 4 in Bunnik.

Na aanmelding krijg je een inlogcode voor de vier e-learningmodules die je afrondt voor de groepsbijeenkomst. Iedere deelnemer moet een eigen mailadres doorgeven: meerdere deelnemers met hetzelfde mailadres is niet mogelijk.

 

Beschikbare cursusdata

Bunnik
donderdag 21 februari 2019
09:30 - 16:30 vol
Bunnik
donderdag 11 april 2019
09:30 - 16:30 vol
Bunnik
donderdag 12 september 2019
09:30 - 16:30 vol
Bunnik
woensdag 13 november 2019
09:30 - 16:30 inschrijven

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 95
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op