• Home
  • Werken aan duurzame inzetbaarheid met platform Gezondeboel

Werken aan duurzame inzetbaarheid met platform Gezondeboel

Zelf kiezen waar en wanneer je wilt werken aan je eigen mentale gezondheid en vitaliteit? Dat kan met Gezondeboel, het online e-health platform voor werkenden in de huisartsenzorg.

Alle medewerkers in de huisartsenzorg gezond en met plezier aan het werk houden wordt steeds belangrijker. Om iedereen de kans te geven op een laagdrempelige manier aan de eigen duurzame inzetbaarheid te werken, lanceert SSFH het platform Gezondeboel.

Praktijkmedewerkers kunnen zich gratis registreren op Gezondeboel en kunnen gebruik maken van de (online) programma’s. Het platform biedt online trainingen, op maat gemaakte workshops en coaching aan over werkdruk, agressie en ongewenst gedrag en loopbaanperspectief.

Activiteiten

Op het platform kun je vragenlijsten invullen waarmee je gericht inzicht krijgt in persoonlijke knelpunten. Daarnaast zijn er ook activiteiten die je met het team kunt oppakken, zoals de maatwerkprogramma’s. Alle informatie over het activiteitenplan Duurzame Inzetbaarheid is terug te vinden op de website van SSFH.

Gezondeboel

Gezondeboel is onderdeel van Therapieland, een aanbieder van online programma’s voor de GGZ en huisartsenzorg. Door preventief te werken aan thema’s als mentale gezondheid en vitaliteit kan veerkracht worden versterkt en psychische kwetsbaarheid worden beperkt.

Platform Gezondeboel is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en is onderdeel van het activiteitenplan om duurzame inzetbaarheid in de huisartsenzorg te bevorderen.

Zie ook

 

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg