• Home
  • 4 Maart 2021 Dag van de Doktersassistent, met een gouden randje!

4 Maart 2021 Dag van de Doktersassistent, met een gouden randje!

Vandaag is het de Dag van de Doktersassistent. Als blijk van onze grote waardering voor jouw werk en inzet sturen wij al onze NVDA-leden een kaart met een gouden randje! Omdat wij vinden dat je een kanjer bent die goud waard is! We hopen dat op deze dag de werkgever jou in het zonnetje zet. Zo niet, weet dan dat wij van de NVDA dat in ieder geval wel doen en  van deze kant onze waardering uitspreken voor je onvoorwaardelijke inzet.

Het afgelopen jaar was een jaar om niet snel te vergeten en ook nu staan jullie nog steeds in de frontlinie. Dagelijks ben je in nauw contact met de patiënten. Of je nu een luisterend oor biedt of adequaat weet te handelen, je bent er altijd voor de patiënt!

We wensen jou en jouw collega’s een mooie dag toe waarin jullie terecht centraal staan!

Bestuur en Bureau NVDA

DvdDA 2021: Meld je nu aan als lid! Krijg zelf € 25,- teruggestort!

Actie Dag van de Doktersassistent 2021:

Vanaf 4 maart hebben wij een speciale actie vanwege de Dag van de Doktersassistent. Maak  deze maand een collega lid van de NVDA en ontvang zelf €25,- teruggestort. Jouw collega geniet voor €107,50 (bij een automatische incasso) een jaar lang van alle voordelen van het NVDA-lidmaatschap zoals…

En jij krijgt € 25,- op je rekeningnummer gestort. Mooi toch? En ook nog: in de voor jou geldende cao staat dat de werkgever een deel van de contributie vergoedt. Laat je collega ook profiteren van de voordelen van het lidmaatschap. Doe het vandaag nog!

Let op: Deze actie loopt van 4 maart tot en met 31 maart 2021.

Zie ook

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg