• Home
  • Nieuws tags: zzp

Nieuws

Regeling btw-vrijstelling voor zzp’ers in de zorg

Als zzp’er werkzaam in de zorg is het mogelijk voor bepaalde werkzaamheden vrijstelling te krijgen voor btw. De voorwaarden voor deze regeling zijn streng. De NVDA ziet risico’s en wijst erop dat de zzp’er zich goed inleest en zich laat informeren door de Belastingdienst.

Samenwerking NVDA en ZZP Nederland

De NVDA en ZZP Nederland slaan de handen ineen voor de zzp’ers. Hiermee trekken beide organisaties samen op om de belangen van zzp’ers te behartigen en om het ondernemerschap van de zzp’er te verbeteren.

Zelfstandigen komen in actie

Zelfstandige ondernemers in Nederland willen echt zelfstandigenbeleid en hebben jouw hulp nodig! Zij roepen kabinet en parlement op de voorgestelde versnelde afbouw van de zelfstandigenaftrek terug te draaien om ook de zelfstandige ondernemers te behoeden voor een koopkrachtval.

Doktersassistenten en zzp webinar

De NVDA organiseert samen met Medische Scholing een webinar ‘zzp update voor de doktersassistent’ op 27 september van 19.00 tot 20.30 uur. Ben je zzp’er of wil je dit worden? Meld je aan! Voor NVDA-leden gratis en voor niet-leden € 35 (inclusief btw).

Onderhandelen over je salaris

Ook handig voor onze doktersassistenten: In het Algemeen Dagblad staan tips van Intermediair over onderhandelen over je salaris bij een nieuwe werkgever.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg