• Home
  • Nieuws tags: zzp

Nieuws

Doktersassistenten en zzp webinar

De NVDA organiseert samen met Medische Scholing een webinar ‘zzp update voor de doktersassistent’ op 27 september van 19.00 tot 20.30 uur. Ben je zzp’er of wil je dit worden? Meld je aan! Voor NVDA-leden gratis en voor niet-leden € 35 (inclusief btw).

Onderhandelen over je salaris

Ook handig voor onze doktersassistenten: In het Algemeen Dagblad staan tips van Intermediair over onderhandelen over je salaris bij een nieuwe werkgever.

Regels zorgbonus 2021

Deze inhoud is alleen beschikbaar voor leden. Wil je lid worden? Meld je hier aan.

Ook voor ZZP’ers voorrang bij testen

ZZP’ers in de zorg kunnen ook voorrang krijgen bij testen. Vanaf 21 september is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een voorrangsprocedure om getest te kunnen worden op Covid-19. Solopartners, waarmee we vaker contact hebben, heeft een korte test ontwikkeld waarmee een ZZP’er kan aantonen dat zij/hij zelfstandige in de zorg is.

ZZP’er in coronatijd

Mag een opdrachtgever een zzp-opdracht van een doktersassistent voor aanvang zomaar annuleren? Mag een opdrachtgever tussentijds opzeggen? Bijvoorbeeld omdat er minder werk is, of omdat de vaste doktersassistent toch niet op vakantie gaat.

Wkkgz en de ZZP-doktersassistent

De NVDA heeft onderzocht of een zzp-doktersassistent onder de Wkkgz valt, een klachtenregeling moet hebben en aangesloten moet zijn bij een geschillencommissie.

NVDA is er ook voor zzp-ers

Een aantal zzp-ers zijn een petitie gestart tegen de in hun ogen bemoeizucht van de vakbond FNV. Lees de reactie hierop van de NVDA.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg