• Home
  • Nieuws tags: triage

Nieuws

NVDA en BTN gaan samenwerken

Na constructieve gesprekken tussen De NVDA en de Beroepsvereniging Triagisten Nederland (BTN) gaan beide beroepsverenigingen op een aantal terreinen samenwerken.

De laatste donderdag van september: de dag van de triagist

Deze dag zet de NVDA alle triagisten in het zonnetje! Hun werk is van onschatbare waarde. Dit is de afgelopen maanden sinds de corona uitbraak maar weer eens extra gebleken. Dagelijks is het hun taak de aard en urgentie van telefoontjes naar de spoedpost in te schatten. Dit verdient waardering.

Landelijke Kennistoets Triage verplaatst

Ondanks de versoepelde maatregelen die de overheid per 11 mei heeft afgegeven is in samenspraak met de locatie en de betrokken partijen besloten om de Landelijke Kennistoets Triage te verplaatsen naar 1 juli 2020.

Scholing Triage in de dagpraktijk

Er zijn nog plekken vrij voor de scholing Triage in de Dagpraktijk in Drachten op 11/6 en 25/6. De derde bijeenkomst is in september (datum volgt). Meld je aan!

Dag van de triagist 2019

De laatste donderdag van september: dat is de dag van de triagist! Deze dag zet de NVDA alle triagisten in het zonnetje! Bedankt voor jullie enorme inzet, iedere dag weer, ondanks de hoge werkdruk.

Dag van de triagist: iedere dag topsport voor triagisten

Donderdag 27 september is de Dag van de Triagist, de dag waarop de NVDA triagisten in het zonnetje zet. ‘Het werk van de triagisten is van onschatbare waarde. Onder druk schatten triagisten de aard en urgentie van spoedeisende klachten in bij een huisartsenpost. Zij bedrijven dagelijks topsport!’

Wij zijn op zoek naar versterking voor de commissie Beroepsgroep Triagisten!

Wij zoeken een triagist wie denkt een positieve bijdrage te kunnen leveren aan onze commissie.
Heb jij ervaring als triagist en wil je graag meedenken en meewerken aan een werkomgeving waarin de triagist optimaal kan presteren en daarnaast goed beloond wordt voor deze prestatie? Vindt jij ook dat de functie van triagist een aparte tak van sport is? Dan horen wij graag jouw mening en zetten we je ook graag in binnen onze commissie.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg