• Home
  • Nieuws tags: studenten

Nieuws

Gastles Gilde College in Venlo

NVDA-regio Limburg was weer van harte welkom om fysieke gastlessen te geven aan studenten doktersassistent bij het Gilde College in Venlo. 

Gastlessen op het Vista College

Na 2 jaar geen fysieke gastlessen kunnen geven, was het nu zover: NVDA Regio Limburg was weer van harte welkom op Vista College in Heerlen. NVDA-ambassadeurs Judith en Linda gaven 2 gastlessen aan ruim 60 eerste- en tweedejaars student doktersassistent.

Lianne wint Skills Heroes 2022

De NVDA feliciteert Lianne met haar eerste plaats als doktersassistent tijdens de Skills Heroes 2022, het NK voor beroepen. Daniëlle en Ruby behaalden een mooie tweede en derde plaats. Gefeliciteerd alledrie!

Skills voor doktersassistenten in opleiding

Amy Weststrate is jurylid tijdens de finale van de Skills, het NK voor beroepen. Tijdens deze vakwedstrijden strijden ook doktersassistenten in opleiding om de beste te zijn. Amy: ‘Tof dat er zulke wedstrijden zijn. Leuk om het beroep doktersassistent en de NVDA te mogen vertegenwoordigen!’

Zorgtoeslag en belastingteruggave voor studenten

Vraag jij als doktersassistent in opleiding van 18 jaar en ouder zorgtoeslag aan en vraag je belasting terug? Volgens het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) lopen Mbo’ers geld mis uit zorgtoeslag en belastingteruggave.

Studenten doktersassistent ROC Tilburg helpen met vaccineren

Studenten Doktersassistent uit leerjaar 2 en 3 van de School voor Zorg en Welzijn van ROC Tilburg droegen hun steentje bij aan het gezamenlijke coronavaccinatie-initiatief van de huisartsen in Oosterhout. Zij kregen zo de mogelijkheid werkervaring op te doen in een tijd waarin het niet makkelijk is om een stageplaats te vinden.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg