• Home
  • Nieuws tags: studenten

Nieuws

Zorgtoeslag en belastingteruggave voor studenten

Vraag jij als doktersassistent in opleiding van 18 jaar en ouder zorgtoeslag aan en vraag je belasting terug? Volgens het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) lopen Mbo’ers geld mis uit zorgtoeslag en belastingteruggave.

Studenten doktersassistent ROC Tilburg helpen met vaccineren

Studenten Doktersassistent uit leerjaar 2 en 3 van de School voor Zorg en Welzijn van ROC Tilburg droegen hun steentje bij aan het gezamenlijke coronavaccinatie-initiatief van de huisartsen in Oosterhout. Zij kregen zo de mogelijkheid werkervaring op te doen in een tijd waarin het niet makkelijk is om een stageplaats te vinden.

Verlagen toelatingseisen opleiding? Niet eens over nadenken!

Coalitiepartijen stellen dat er ‘geen belemmeringen moeten zijn voor gemotiveerde studenten die de stap naar de pabo willen maken’. Zij stellen voor de toelatingseisen te verlagen. Voor doktersassistenten en triagisten gaat de NVDA hier niet eens over nadenken!

Gastles Regiocollege Zaandam

Gastdocent Nora Kwast van NVDA-regio Noord-Holland gaf een introductieles aan 32 nieuwe studenten doktersassistenten van het Regiocollege Zaandam.

Strijd om halve finales Skills heroes

Gerjanne, Marije en Angela van ROC Friese Poort zijn klaar voor de kwalificatierondes van beste doktersassistent van Skills Heroes. Dit is dé vakwedstrijd voor studenten van het MBO.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg