• Home
  • Nieuws tags: ssfh

Nieuws

Stagevergoedingen voor zij-instromers

Er zijn vergoedingen beschikbaar voor zij-stromers als stimulans om meer stageplaatsen beschikbaar te stellen in de huisartsenzorg. Zowel voor de stagiair zelf als voor de praktijk.

Hoe digivaardig ben jij?

Hoe goed kun je met digitale technologie overweg? Zeker voor iemand die al wat langer in het vak zit, is het gebruik van de digitale technologie anders dan bij jongeren. In hun opleiding was er nog geen aandacht voor (of ze bestonden toen nog niet eens…). Daarom zijn er digitale leermiddelen.

Rapport werkbeleving onder triagisten

Triagisten ervaren steeds vaker een negatieve beïnvloeding van de werkbeleving door de complexere zorgvraag, meer veeleisende patiënten in een 24/7-economie en de tekorten op de arbeidsmarkt.

De vertrouwenspersoon in de huisartsenzorg

Hoe ga je als medewerker met agressie-incidenten, ongewenst gedrag of problemen in de samenwerking of conflicten, of misschien met (vermoedens van) integriteitskwesties? Hiervoor is er een vertrouwenspersoon.

Stagetekort in de regio aanpakken met subsidie

Het tekort aan stageplaatsen in de huisartsenzorg is in de ene regio nóg groter dan in de andere regio. Daarom verleent SSFH ook dit jaar weer subsidie aan innovatieve projecten in de regio die bijdragen aan meer stageplaatsen.

Balans tussen werk en privé

Neem een kijkje in de praktijk bij Elsbeth Calf (praktijkondersteuner) en laat je inspireren op welke manieren je invulling kunt geven aan duurzame inzetbaarheid.

Webinar Digivaardig in de Zorg

Hoe maak je de huisartsenzorg digivaardig? SSFH organiseert een webinar op dinsdag 1 maart van 16.00 – 17.00 uur voor iedereen die als doel heeft om zorgprofessionals in de huisartsenzorg digitaal vaardiger te maken.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg