• Home
  • Nieuws tags: ssfh

Nieuws

Onderzoek digitale vaardigheden huisartsenzorg

Beschik je over de benodigde digitale vaardigheden voor je werk? Kom erachter in 15 minuten! Doe mee met het landelijk onderzoek naar de digitale vaardigheden van de zorgprofessionals uit de huisartsenzorg.

Landelijk onderzoek digitale vaardigheden Huisartsenzorg

Beschik jij over de benodigde digitale vaardigheden voor jouw werk? Kom erachter in 15 minuten! Wij nodigen je uit om mee te doen aan het landelijke onderzoek naar de digitale vaardigheden van de zorgprofessionals uit de huisartsenpraktijk, huisartsenpost of zorggroep.

Ga samen het gesprek aan

Ga in gesprek met je leidinggevende over wat jij nodig hebt en hoe je leidinggevende jou daarbij kan helpen. Er zijn gesprekskaarten die jullie kunnen helpen om met elkaar het gesprek aan te gaan. Zo zorgen jullie samen voor de optimale werksfeer en meer werkplezier.

SSFH zet Stimuleringsregeling stageplaatsen ook in 2021 voort

Steeds meer organisaties in de huisartsen- en eerstelijnszorg hebben een tekort aan personeel. Dit komt mede door een verschuiving van zorgtaken naar de eerstelijnszorg en het gebrek aan stageplaatsen waardoor nieuwe instroom beperkt is. Regionale organisaties hebben vaak mooie innovatieve ideeën om het tekort aan te pakken en meer stageplaatsen te creëren.

Oproep: Nieuwe gezichten gezocht voor mijnbaanindepraktijk.nl

Vorig jaar is het platform mijnbaanindepraktijk.nl gelanceerd met een bijbehorende campagne om de huisartsenzorg op de kaart te zetten bij jonge zorgprofessionals, om zo nieuwe collega’s voor in de toekomst te werven. Dit platform is een gezamenlijk initiatief van de sociale partners aan de cao-tafel Huisartsenzorg, verenigd in de SSFH. De NVDA maakt hiervan onderdeel uit.

Mijn baan in de praktijk

De campagne ‘Mijn baan in de praktijk’ moedigt potentiële werknemers aan om een loopbaan in de huisartsenzorg te starten. Om te laten zien hoe zinvol en leuk het is om er te werken.

De CAO-app is een feit!

Vraag jij je ook wel eens af hoe het zit met vrije dagen tijdens de komende feestdagen en de compensatie voor feestdagen? Of hoe hoog de eindejaarsuitkering is? Waar je een model stageovereenkomst vindt? Of informatie over het programma ‘Goed voor elkaar’?

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg