• Home
  • Nieuws tags: ssfh

Nieuws

Zorgwekkend: uw zorg is onze zorg

Stop agressie tegen zorgmedewerkers! De Nederlandse Vereniging voor Praktijkmanagement (NVvPM) heeft campagnemateriaal om patiënten bewust te maken dat afreageren op zorgpersoneel niet de bedoeling is.

Behoeftepeiling Persoonlijk Levensfase Budget (PLB) Huisartsenzorg

Een Persoonlijk Levensfase Budget geeft medewerkers binnen de huisartsenzorg de mogelijkheid verlofuren voor onbeperkte tijd te sparen. Ieder jaar krijgen medewerkers de keuze om verlof uren toe te voegen aan een Persoonlijk Levensfase Budget. Er bestaan ook mogelijkheden om extra gewerkte uren toe te voegen aan een Persoonlijk Levensfase Budget of deze bij te kopen. De gespaarde uren in het Persoonlijk Levensfase Budget kunnen medewerkers inzetten op momenten dat daar behoefte aan is.

Webinar werkdruk in de huisartsenzorg

Hoe zorg je als werknemer in de huisartsenzorg dat je ondanks de toenemende werkdruk goed voor jezelf blijft zorgen? Daar gaan experts en vakgenoten het op dinsdag 23 november over hebben tijdens een gratis webinar (20.30- 21.30 uur).

Verhalen over duurzame inzetbaarheid?

De SSFH wil verhalen in beeld brengen van praktijken/teams die de afgelopen jaren vooruit zijn gekomen op het vlak van Duurzame Inzetbaarheid. Lijkt dat iets voor jullie praktijk/ team? Deel je ervaring en ontvang een VVV cadeaukaart van € 100!

Campagne samen beslissen

De nationale campagne Samen Beslissen ging van start. Om tot de beste zorg te komen, hebben zorgverlener en patiënt elkaar nodig. Want door samen te beslissen zijn mensen meer tevreden over de zorg en ondersteuning en houden zij zich beter aan de afspraken die zij met hun zorgverlener maken.

Campagne “Mijn baan in de praktijk” is 2 miljoen keer bekeken!

Een van de projecten waar de NVDA intensief aan mee heeft gewerkt is de arbeidsmarktcampagne “mijn baan in de praktijk”. Een campagne die mbo-, hbo-studenten en zij-instromers laat zien hoe waardevol en leuk het is om te werken in de huisartsenzorg. Met deze campagne laten wij in samenwerking met o.a. de SSFH de buitenwereld kennis maken met de verschillende banen in de huisartsenzorg en worden geïnteresseerden aangemoedigd een loopbaan in dit vakgebied te starten.

Heb jij de gesprekskaart al gebruikt?

Met de gesprekskaarten kun je het gesprek aangaan met je leidinggevende over wat jij nodig hebt en hoe je leidinggevende jou daarbij kan helpen. Zo zorgen jullie samen voor de optimale werksfeer en meer werkplezier.

Onderzoek digitale vaardigheden huisartsenzorg

Beschik je over de benodigde digitale vaardigheden voor je werk? Kom erachter in 15 minuten! Doe mee met het landelijk onderzoek naar de digitale vaardigheden van de zorgprofessionals uit de huisartsenzorg.

Landelijk onderzoek digitale vaardigheden Huisartsenzorg

Beschik jij over de benodigde digitale vaardigheden voor jouw werk? Kom erachter in 15 minuten! Wij nodigen je uit om mee te doen aan het landelijke onderzoek naar de digitale vaardigheden van de zorgprofessionals uit de huisartsenpraktijk, huisartsenpost of zorggroep.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg