• Home
  • Nieuws tags: ledenraad

Nieuws

Extra Algemene Ledenvergadering

Graag nodigt het bestuur jullie uit voor een extra Algemene Ledenvergadering. Deze extra ledenvergadering staat in het teken van het versterken van de ledenraad van de NVDA. Dit is hard nodig omdat het huidige aantal ledenraadsleden al langere tijd helaas te laag is.

NVDA zoekt leden voor de Ledenraad

Jouw ideeën, ervaringen en inzet zijn hard nodig om de leden te kunnen blijven representeren. Ben je doktersassistent en wil jij meedenken en besluiten over de NVDA nemen? Sluit je dan aan bij de Ledenraad!

Vacature Ledenraad

Wij zijn op zoek naar een aantal enthousiaste collega’s die zin en tijd hebben de Ledenraad te komen versterken. Ben je werkzaam in het ziekenhuis, in de jeugdgezondheidszorg, bij de GGD of een arbodienst dan nodigen we je zeker uit om te reageren.

Impressie van de ledenvergadering 2022

Zaterdag 23 april was de ledenvergadering. Zo’n 90 deelnemers woonden deze online vergadering bij. Twee nieuwe leden van het bestuur stelden zich voor en er waren vijf benoemingen van nieuwe leden in de Ledenraad, met twee herbenoemingen.

Wil je iets betekenen voor je beroep?

Ben je doktersassistent en heb je een passie voor het beroep? Wil jij meedenken en je ‘cirkel van invloed’ vergroten? Over onze belangen waken? Sluit je aan bij de ledenraad!

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg