• Home
  • Nieuws tags: geweld

Nieuws

Wat is jouw ervaring op de werkvloer?

PGGM&CO en het ministerie van VWS doen onderzoek hoe zij professionals het beste kunnen helpen bij een betere werkomgeving. Alleen voor NVDA-leden: doe mee aan het onderzoek, deel jouw ervaring en maak kans op een bol.com-cadeaukaart ter waarde van € 25!

Nog weinig aangifte van geweld tegen zorgverleners

In een uitzending van De Monitor vertelt een huisarts dat het met name aan de balie veel mis gaat: ‘Assistentes worden voor kutwijf uitgescholden’. Ook noemt ze: ‘Ik kom wel naar de praktijk toe als ik mijn zin niet krijg’ en ‘met name jongere assistentes die niet durven te komen werken, omdat ze verrot worden gescholden’.

Vragenlijst geweld tegen zorgverleners

Wat zijn jullie ervaringen met geweld op het werk tegen zorgverleners? De NVDA heeft een vragenlijst gemaakt om te inventariseren naar de ervaringen van doktersassistenten met geweld op het werk tegen zorgverleners.

Blijf van zorgverleners af!

Vandaag is voorzitter Paulus Lips van Stichting Sociaal Fonds Huisartsen Fonds, waar de NVDA ook deel van uitmaakt, geïnterviewd op NPO radio 1 over neersteken huisarts in Loosdrecht.

Maandagochtend en het schelden begint weer

In de Volkskrant van 13 november verscheen de column van huisarts Joost Zaat uit Purmerend over de drukke maandagochtend: ruim tweehonderd patiënten bellen de praktijk en de meesten willen een afspraak en wel zsm.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg