NVDA opent meldpunt over niet-naleven cao - NVDA

NVDA opent meldpunt over niet-naleven cao

Regelmatig vertellen NVDA-leden dat hun werkgever de cao niet (altijd) naleeft. Om dit te inventariseren hebben we het NVDA-meldpunt niet-naleven cao opgezet. Vind jij ook dat je werkgever zich bij jou niet (altijd) aan de cao-afspraken houdt, laat het ons anoniem weten!

Niet-naleven

Wij horen bijvoorbeeld dat de werkgever de NVDA-contributiebijdrage niet wil betalen of de vergoeding van de contributie voor slechts 1 assistent voldoende vindt. Soms wil de werkgever niet betalen voor een scholing. We zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Zaken zoals contributievergoeding, (her)registratie in het Kwaliteitsregister en tijd en geld voor scholingen maken deel uit van de cao huisartsenzorg. Zij vertegenwoordigen een waarde (geld), die de NVDA voor de doktersassistenten heeft uitonderhandeld met de werkgevers en waar je dus gewoon recht op hebt.

Cao-onderhandelingen

Dit najaar starten de cao-onderhandelingen voor de huisartsenzorg. In deze nieuwe ronde brengen we deze zaken in.

Melden

Help je ons mee? Vul dan de vragen in. De gegevens zijn uiteraard anoniem.

[su_button url=”https://www.nvda.nl/meldpunt-niet-naleven-cao/” target=”self” style=”default” background=”#e60041″ color=”#FFFFFF” size=”8″ wide=”no” center=”no” radius=”auto” icon=”” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”none” desc=”” download=”” onclick=”” rel=”” title=”Meld het als je werkgever zich niet (altijd) aan de cao houdt” id=”” class=””]Doe een melding bij het NVDA-meldpunt niet-naleven cao[/su_button]

Zie ook