JGZ Richtlijnmodule Beeldbellen - NVDA

JGZ Richtlijnmodule Beeldbellen

Professionals in de jeugdgezondheidszorg (JGZ) kunnen vanaf nu gebruikmaken van de nieuwe JGZ Richtlijnmodule Beeldbellen in de jeugdgezondheidszorg. De richtlijnmodule geeft achtergrondinformatie, tips en adviezen voor beeldbellen in de JGZ. Bij deze module hoort een praktijkkaart met een overzicht van praktische tips en aandachtspunten voor JGZ-professionals rond een contact via beeldbellen.

De NVDA heeft als mede-eigenaar van alle JGZ Richtlijnen deze richtlijn inhoudelijk geautoriseerd, samen met de beroepsgroepen AJN en V&VN vakgroep jeugd.

Daarnaast is de richtlijn randvoorwaardelijk geautoriseerd door ActiZ Jeugd en GGD GHOR Nederland. Het NCJ biedt ondersteuning bij het implementeren van nieuwe richtlijnen in de praktijk met praktische tools voor professionals, management en beleid. Deze tools zijn te downloaden vanaf de startpagina van de richtlijn.

Werksessie

Op 28 september 2023 (15.30-17.00u) organiseert het NCJ een digitale werksessie voor deelnemers van het richtlijn implementatie netwerk en professionals met affiniteit met het thema.

Tijdens de werksessie is er een presentatie over de inhoud van de richtlijnmodule en komen implementatievraagstukken rondom deze richtlijn aan de orde in een gezamenlijke discussie. Meld je aan voor de werksessie.

Zie ook