Dag van de Doktersassistent 2023 - NVDA

Dag van de Doktersassistent 2023

Donderdag 2 maart 2023 is het de Dag van de Doktersassistent. Deze dag is in het leven geroepen om alle doktersassistenten in het zonnetje te zetten.

We staan stil bij het belangrijke werk dat jullie verrichten.

Voor de organisatie van de zorg ben je onmisbaar. Jullie zorgen ervoor dat de zorg toegankelijk en betaalbaar blijft.

Je plant afspraken in, en doet triage. Daarnaast voer je medische handelingen uit, en heb je steeds meer verantwoordelijkheid in het voorkomen van zorg.

We hopen dat op deze dag de werkgever jou in het zonnetje zet. Zo niet, weet dan dat wij van de NVDA dat in ieder geval wel doen! En van deze kant onze waardering uitspreken voor je inzet.

Bedankt voor jullie inzet, loyaliteit en passie!

Actie: Maak je collega lid!

Vanaf 2 maart hebben wij een speciale actie vanwege de Dag van de Doktersassistent. Als jij deze maand een collega lid maakt van de NVDA ontvang je zelf een cadeaubon van 25 euro.

Jouw collega geniet voor €110 (bij een automatische incasso) een jaar lang van alle voordelen van het lidmaatschap zoals:

  • Gratis vakblad
  • Korting op scholing
  • Juridisch advies
  • Nieuws over beroepsontwikkelingen
  • Ontmoeting met vakgenoten
  • Een plek aan tafel bij verschillende cao’s

En jij krijgt een cadeaubon van € 25. Mooi toch? En ook nog: in de voor jou geldende cao staat dat de werkgever een deel van de contributie vergoedt. Laat je collega ook profiteren van de voordelen van het lidmaatschap. Doen!

Let op: Deze actie loopt tot en met 31 maart 2023.

Bestuur en Bureau NVDA

[su_button url=”https://www.nvda.nl/lidmaatschap/volledig-lidmaatschap/” target=”self” style=”default” background=”#e60041″ color=”#FFFFFF” size=”9″ wide=”no” center=”no” radius=”auto” icon=”” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”none” desc=”” download=”” onclick=”” rel=”” title=”DvdDA 2023: Meld je nu aan als lid!” id=”” class=””]DvdDA 2023: Meld je nu aan als lid![/su_button] [su_button url=”https://www.nvda.nl/collega2023/retour/” target=”self” style=”default” background=”#e60041″ color=”#FFFFFF” size=”9″ wide=”no” center=”no” radius=”auto” icon=”” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”none” desc=”” download=”” onclick=”” rel=”” title=”DvdDA 2023: Krijg zelf een cadeaubon van € 25,-!” id=”” class=””]Krijg zelf een cadeaubon van € 25,-![/su_button]

Zie ook

[su_posts template=”templates/list-loop.php” posts_per_page=”-1″ post_type=”nieuws” taxonomy=”nieuws-tag” tax_term=”8430″ order=”desc”]