Talkshow De huisartsenzorg draait door - NVDA

Talkshow De huisartsenzorg draait door

Vrijdag 1 juli van 17.00 tot 18.00 uur is er een online live-talkshow: De huisartsenzorg draait door. De host van deze talkshow is Ted van Essen. Meld je aan om vrijdag de talkshow te bekijken!

Kijk deze gratis talkshow in de trein wanneer je op de terugweg bent van de manifestatie, op de bank als je net thuis bent gekomen van de manifestatie of natuurlijk gezamenlijk in de huisartsenpraktijk als je degene bent die de zorg staande houdt tijdens de manifestatie.

Knelpunten en oplossingen

NVDA, NVvPO, NAPA, V&VN PVK POH, NVvPM, LHV, SBOH en VPH verzorgen samen met Medische Scholing deze talkshow. Verschillende beroepsverenigingen en genodigde gasten sluiten aan tafel aan om samen de knelpunten en oplossingen te bespreken voor de eerstelijnszorg.

Manifestatie

De talkshow is aansluitend aan de manifestatie ‘Iedereen een huisarts’ van vrijdagmiddag 1 juli 2022 (14.00-16.00 uur), waar duizenden zorgprofessionals uit de eerstelijn samenkomen op het Malieveld. In onderstaand document staat praktische informatie over de manifestatie. Ben je aanwezig op de manifestatie op het Malieveld lees dit dan zeker goed door.

Manifestatie: goed om te weten (bron: LHV)

 

Zie ook

[su_posts template=”templates/list-loop.php” posts_per_page=”-1″ post_type=”nieuws” taxonomy=”nieuws-tag” tax_term=”11413″ order=”desc”]