Linda de Boer lid van verdienste - NVDA

Linda de Boer lid van verdienste

Het bestuur heeft Linda de Boer benoemd tot lid van verdienste van de NVDA. Bestuurslid Marjan zette Linda tijdens de vrijwilligersdag 2022 speciaal in het zonnetje.

Marjan: ‘Linda is sinds 2013 voorzitter van de NVDA-regio Limburg. Samen met Wilma Palmen heeft zij de eerste vijf jaren vorm gegeven aan de regio Limburg.

Ook organiseerde Linda de een bijzondere scholing ‘anatomie voor doktersassistenten ’in samenwerking met het MUMC. Dit was een scholing in de snijzaal van de Universiteit Maastricht waar veel belangstelling voor was. Daarnaast zorgde ze samen het haar Limburgse team ook voor andere NVDA scholingsavonden, of organiseerde contactavonden, zoals in maart van dit jaar nog heel succesvol met 400 deelnemers via een webinar.

Linda is enthousiast Stoppen met Roken coach en intervisiebegeleider voor doktersassistenten en ze bezoekt scholen en geeft gastlessen in de regio. Kortom, je hebt Limburg op de kaart gezet!

Betrokken

Marjan: ‘Linda is een netwerker, een organisatietalent –een beetje een controlfreak, en dat mag ook af en toe, een doorzetter, is trouw en is enthousiast om kennis over te dragen. Ze is heel belangrijk voor het beroep van doktersassistent en voor onze de vereniging de NVDA!’

Marjan noemde ook het brede netwerk van Linda: ‘Tijdens bijeenkomsten breng je als NVDA-vrijwilliger altijd het beroep en de NVDA onder de aandacht bij belangrijke personen. Dat doe je mondeling en je zorgt er ook voor dat belangrijke en informatieve artikelen van de NVDA in beeld komen bij VWS, de Alliantie Stop met Roken of NL Rookvrij. Onlangs heb je namens de NVDA zitting genomen in de landelijke coalitie Kansrijke Start van VWS, de eerste 1000 dagen.

Bij tal van organisaties breng je de rol van de doktersassistent over het voetlicht. Je ziet kansen en benut die als een echte ambassadeur. En dat doe je zorgvuldig en met grote passie en gedrevenheid. De NVDA is jou daar zeer dankbaar voor. Het is top!’

Namens het bestuur en NVDA-bureau, gefeliciteerd!

Zie ook