Ledenpeiling koppelen van patiëntendossiers - NVDA

Ledenpeiling koppelen van patiëntendossiers

Koppelen van patiëntendossiers… eenvoudig? De NVDA wil een indruk krijgen van de omvang van het probleem met het koppelen van patiëntendossiers en vraagt de leden in een ledenpeiling vragen te beantwoorden. Help je ons mee?

In de praktijk blijkt het koppelen van patiëntendossiers in verschillende HIS voor problemen te zorgen. Bijvoorbeeld het koppelen van ZIP- en EDI-bestanden of het uploaden van een medicatielijst.

De NVDA heeft geleden deze peiling vijf jaar ook uitgevoerd en we willen een indruk krijgen van de omvang van de problemen nu en de mogelijke verbeteringen inzichtelijk maken. Daarnaast willen we de problemen onder de aandacht brengen van de HIS-leveranciers. Met het doel om gezamenlijk tot een werkbare oplossing te komen.

Help je ons mee?

[su_button url=”https://nvda.survey.fm/koppelen-van-patiëntendossiers-éénvoudig-2022″ target=”self” style=”default” background=”#e60041″ color=”#FFFFFF” size=”8″ wide=”no” center=”no” radius=”auto” icon=”” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”none” desc=”” download=”” onclick=”” rel=”” title=”Ledenpeiling koppelen patiëntdossiers” id=”” class=””]Vul de vragenlijst in[/su_button]

Vul dan de vragenlijst in. Dit neemt ongeveer 10 minuten in beslag. We verwerken de gegevens natuurlijk anoniem.

Alvast hartelijk dank!

NVDA.

Zie ook