Dankconcert voor de zorg in Ziggo Dome door Prins Floris - NVDA

Dankconcert voor de zorg in Ziggo Dome door Prins Floris

Prins Floris van Oranje organiseert in september een gratis concert voor de zorg in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het Care 4 Care-concert is op 10 september om de zorgmedewerkers te danken voor hun inzet tijdens de coronapandemie.

De organisatie heeft ook de NVDA gevraagd dit bericht te verspreiden onder de doktersassistenten.

De muzikale invulling van de avond bestaat uit Nederlandse artiesten en DJ’s. Met een breed programma belooft het een avond vol hits van eigen bodem te worden. Het definitieve programma zal op een later moment bekend worden gemaakt. Medeorganisator Floris van Oranje treedt in ieder geval als DJ op.

Interesse in het Care 4 Care concert?

Indien jij 10 september aanwezig wilt zijn, vragen wij onderstaande link te openen via de button (alleen voor NVDA-leden) en het online formulier in te vullen. Na vermelding van naam, leeftijd, werkgever en werk e-mailadres, stuurt de organisatie je een gratis toegangsticket.

Je kunt slechts 1 ticket per persoon aanvragen. Er is ruimte voor 16.000 bezoekers, dus boek snel jouw ticket!

[besloten]

[su_button url=”https://docs.google.com/forms/d/1uAU034sQL9XKnexODsIzkhdq1SAhqwDR0EerghqF-Mc/viewform?edit_requested=true” target=”self” style=”default” background=”#e60041″ color=”#FFFFFF” size=”9″ wide=”no” center=”no” radius=”auto” icon=”” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”none” desc=”” download=”” onclick=”” rel=”” title=”Meld je nu aan!” id=”” class=””]Meld je aan![/su_button]

[/besloten]

Concert informatie

  • Zaterdag 10 september 2022
  • Ziggo Dome, Amsterdam
  • 17.30 uur deuren open
  • 20.00 uur aanvang show

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven: AFAS, Aon, Dura Vermeer, CTP, GR8 Hotels, Nationale Postcodeloterij, Pon, Randstad, Somerset Capital Partners, Uijthoven Vastgoedadvies, Verwelius en de Ziggo Dome. Het Nederlandse Rode Kruis en het fonds Slachtofferhulp ondersteunen dit initiatief.

Hartelijke groeten,
Mitchel Bovenlander (4PM Entertainment)
Floris van Oranje