Dag van de triagist 2022 - NVDA

Dag van de triagist 2022

Vandaag donderdag 29 september is het de dag van de Triagist. Jouw dag! Deze dag sta jij als triagist in het zonnetje!

Als triagist werk je altijd onder hoogspanning. Je hebt een grote betrokkenheid bij patiënten aan telefoon of balie. Je taak om in te schatten met hoeveel spoed een patiënt hulp nodig heeft, vergt ook veel van je communicatieve vermogens. Want niet iedere patiënt communiceert even duidelijk.

[openbaar]Om je op een ludieke manier een beetje te laten ontspannen, heeft jouw beroepsvereniging NVDA je als NVDA-triagist een aardigheidje gestuurd. [/openbaar]

[besloten]

Ludiek ontspannen

Om je op een ludieke manier een beetje te laten ontspannen, biedt je beroepsvereniging NVDA je een zakje vogelvoer aan.

Tegenover de patiënten van allerlei pluimage leveren de vrolijke vogelvrienden in je tuin of op je balkon je wellicht wat ontspanning. En als je al hebt kunnen lachen om het idee van het vogelvoer, dan heb je gelukkig ook al een beetje kunnen ontspannen!

Dag van de Triagist

De Dag van de Triagist is jouw dag. Tijdens deze dag staan alle triagisten in Nederland in de schijnwerpers. Jullie werk is van onschatbare waarde. Een belangrijke taak die grote waardering verdient.

In ieder geval, hopelijk wordt het aantal vrolijke vogeltjes in je omgeving groter. En we hopen dat ook jij weer net zo fluitend naar je werk gaat. De NVDA staat achter je en we wensen je een mooie Dag van de Triagist!

[/besloten]

Zie ook