Dag van de doktersassistent 2022 - NVDA

Dag van de doktersassistent 2022

Doktersassistenten, de spil van de praktijk! Vandaag 3 maart 2022 is het de Dag van de Doktersassistent! Ook dit jaar kunnen we deze speciale dag niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Op deze dag willen wij alle doktersassistenten (extra) in het zonnetje zetten, dus ook JOU! 

Iedere dag weer zetten doktersassistenten zich met hart en ziel in voor de patiënten. Of het nu een luisterend oor is, gericht en kritisch triëren of simpelweg het maken van een afspraak, een doktersassistent is dé spil van de praktijk!

Doktersassistenten worden gezien als echte alleskunners, duizendpoten en zijn natuurlijk het visitekaartje van de praktijk. Hiermee zijn zij het eerste aanspreekpunt van de praktijk en nemen zij een heleboel (medische) taken over van de arts.

Onmisbaar, het kloppend hart van de organisatie en toppers! Bedankt voor jullie inzet, loyaliteit en passie voor het beroep van Doktersassistent.

De NVDA wenst jullie een leuke en gezellige dag!

Zie ook

[su_posts template=”templates/list-loop.php” posts_per_page=”-1″ post_type=”nieuws” taxonomy=”nieuws-tag” tax_term=”8430″ order=”desc”]