NVDA-appeltje voor Thea de Jong - NVDA

NVDA-appeltje voor Thea de Jong

Tijdens de inspiratiesessie ‘Van gedoe naar gedaan’ op 4 maart heeft Thea de Jong het ‘NVDA-appeltje’ mogen ontvangen. Dit als blijk van waardering voor haar jarenlange actieve inzet als regio coördinator Friesland.

Het ‘appeltje’ wordt sinds 2019 uitgereikt aan leden die zich intensief inzetten of hebben ingezet voor de vereniging en een bijzondere bijdrage hebben geleverd.

Nieuwe uitdaging voor Thea

Helaas moet NVDA regio Friesland afscheid nemen van Thea omdat zij een ander talent in gaat zetten. Na het recentelijk afronden van de opleiding Farmakunde gaat Thea een nieuwe uitdaging aan bij het bijwerkingencentrum Lareb.

Vooruit is niet altijd rechtdoor

Zo mooi om te zien dat als Thea ergens haar zinnen op zet, het dan ook gebeurt! Thea kenmerkt zich als: “Vooruit is niet altijd rechtdoor”. En inderdaad de route van Amsterdam naar Leeuwarden was niet één rechte lijn. Zo is zij in Amsterdam gestart met de opleiding ziekenverzorgende in de Psycho-geriatrie. Thea heeft altijd gezegd dat ze minimaal een jaar in het buitenland zou willen werken en wonen. En dat deed ze gewoon! Vijf jaar heeft zij in Zwitserland gewerkt totdat zij heimwee kreeg en terugkeerde.

Thea, heel veel dank voor je doorzettingsvermogen, je enthousiasme en dit NVDA appeltje laat zien hoe bijzonder jij bent geweest voor de NVDA regio Friesland.

Namens het bestuur, bureau en alle NVDA’ers

 

 

 

Zie ook

[su_posts template=”templates/list-loop.php” posts_per_page=”-1″ post_type=”nieuws” taxonomy=”nieuws-tag” tax_term=”8426″ order=”desc”]