Praktische tips over een gezonde leefstijl en een positieve mindset - NVDA

Praktische tips over een gezonde leefstijl en een positieve mindset

Vitaliteit in de praktijk. Hoe doe je dat? Bekijk het webinar ‘Vitaliteit in de Praktijk’ en krijg praktische tips over een gezonde leefstijl en een positieve mindset. Zo blijf je met nog meer plezier aan het werk.

Het webinar is onderverdeeld in twee modules.

1. Module Leefstijl

Een gezonde leefstijl, waar hebben we het dan over? Hoeveel beweging heb je nodig? En hoe kom je eenvoudig tot meer beweging? Dit webinar geeft jou praktische tips voor beter bewegen die je eenvoudig dagelijks in kunt zetten. Ook voeding komt uitgebreid aan bod; belangrijk voor een gezonde leefstijl. Hoe pas je bijvoorbeeld makkelijk een (eet)gewoonte aan?

2. Module Mentaal fit

Hoe blijf je mentaal weerbaar en hoe hou je je batterij opgeladen? Hoe zorg je voor een positieve mindset en gevoel van geluk. In dit webinar krijg je bruikbare tips hoe je mentaal fit blijft.

Duurzame inzetbaarheid

Het webinar ‘Vitaliteit in de praktijk’ is ontwikkeld door SSFH in samenwerking met Arboned en is onderdeel van het programma ‘Goed voor elkaar’. Een programma dat is ontwikkeld door de verschillende sociale partners in de huisartsenzorg (LHV, InEen, NVDA, NVvPO, FNV Zorg & Welzijn en CNV Zorg & Welzijn). Dit programma is gericht op alle werkgevers en werknemers en helpt om duurzame inzetbaarheid in de praktijk te brengen

Zie ook