Online conferentie 'Kansrijke Start heeft de toekomst' - NVDA

Online conferentie ‘Kansrijke Start heeft de toekomst’

Het ministerie van VWS organiseert samen met Pharos en het College Perinatale Zorg (CPZ) een landelijke conferentie ‘Kansrijke Start heeft de toekomst!’, online op 14 juni.

Hierbij nodigen zij u van harte uit om deel te nemen aan deze derde landelijke conferentie om elkaar te ontmoeten en te inspireren.

3e landelijke conferentie

Het doel van deze editie is delen wat er tot nu toe bereikt is en elkaar inspireren hoe we de samenwerking rondom de eerste 1000 dagen verder kunnen versterken.

Daarnaast richten we onze blik ook op de toekomst: hoe kunnen we de Kansrijke Start – aanpak zo goed mogelijk borgen? Net zoals afgelopen edities richt de landelijke conferentie zich op alle (potentiële) partners van de lokale coalities. U kunt het programma bekijken op de website. Er komt nog een kleine aanvulling op het programma.

Het staat u vrij het programma zo te volgen als u zelf wilt. Als u zich inschrijft, ontvangt u op 14 juni in de ochtend een e-mail met de laatste informatie. Daarin staat een url waarmee u als deelnemer toegang krijgt tot het platform van de conferentie. Op het platform kunt u met uw opgegeven emailadres inloggen en alle livestreams volgen.

Meer informatie en aanmelden