Landelijk onderzoek digitale vaardigheden Huisartsenzorg - NVDA

Landelijk onderzoek digitale vaardigheden Huisartsenzorg

Beschik jij over de benodigde digitale vaardigheden voor jouw werk? Kom erachter in 15 minuten! Wij nodigen je uit om mee te doen aan het landelijke onderzoek naar de digitale vaardigheden van de zorgprofessionals uit de huisartsenpraktijk, huisartsenpost of zorggroep.

Digitalisering in de zorg is niet meer weg te denken. Maar alle oplossingen rondom applicaties, eHealth, zorgtechnologie en communicatieplatformen vragen wel wat van de zorgprofessional. Daarom heeft de SSFH samen met medewerkers uit de huisartsenzorg een zelftest ontwikkeld. Daarmee kun je toetsen hoe digivaardig je bent en wat je nodig hebt om die vaardigheden verder te verbeteren.

Klik op de volgende link om direct naar de vragenlijst te gaan of scan de QR-code. https://divahuisartsenzorg.questionpro.eu.

 

 

 

 

 

 

Vul de vragenlijst zo eerlijk mogelijk in. Meedoen kan tot 13 mei 2021. Jouw resultaten blijven privé en worden niet op persoonsniveau of teamniveau gepubliceerd. Wil je jouw persoonlijke resultaten terugzien? Laat dan jouw e-mailadres achter.

Met deze vragenlijst wordt onderzocht hoe digivaardig de zorgprofessionals zichzelf en hun collega’s inschatten en waar de behoeften liggen om vaardiger te worden. De uitkomsten van het onderzoek worden gebruikt voor het ontwikkelen van producten en diensten waarmee jij jouw digitale vaardigheden in jouw eigen tempo, op jouw eigen manier kunt verbeteren.