In 3 losse modules naar Doktersassistent 3.0 - NVDA

In 3 losse modules naar Doktersassistent 3.0

Ben jij als spin in het web van het team een volwaardig teamlid? Voel je je gehoord tijdens teamoverleggen en gesprekken met andere professionals en je werkgever? Nee? Volg dan een module voor de scholing Doktersassistent 3.0! Zet de eerste stap om het verschil te maken, er zelf ook te zijn en te werken in je kracht!

De NVDA ontwikkelde drie scholingsmodules die je kunnen ondersteunen. Je kunt de modules los volgen en als je je aanmeldt voor alle drie krijg je achteraf een korting van € 100 teruggestort.

3 (losse) modules

De scholing ‘Doktersassistent 3.0: krachtig in je werk’ bestaat uit drie (losse) modules. Je kunt ook 1 of meerdere losse module volgen.

De prijs per module is € 349,- (NVDA-leden) en € 395,- (niet-leden). Wanneer je in 2021 alle drie modules hebt gevolgd en betaald, ontvang je een kortingsbedrag van € 100,- teruggestort op je rekening.

Doktersassistent 1.0 en 2.0

Tientallen jaren geleden kwam de doktersassistent in de gezondheidszorg, laten we haar doktersassistent 1.0 noemen. Ze nam de telefoon aan en had voornamelijk een administratieve en algemeen ondersteunende taak. Ons vak ontwikkelde zich en de doktersassistent (2.0) werd nog bekwamer: triage en medisch-technische handelingen.

Doktersassistent 3.0

Als doktersassistent 3.0 ben je medeverantwoordelijk voor het medisch-inhoudelijke, patiëntvriendelijke, organisatorische en bedrijfseconomische succes van de praktijk, huisartsenpost of medische afdeling. Dat kun je niet zomaar. Om je te ondersteunen heeft de NVDA samen met docent Geert Haentjens een trainingstraject ontwikkeld met drie modules waarin je leert om vanuit persoonlijk leiderschap een effectieve bijdrage te hebben in het team.

Je hebt een volwaardige inbreng als je op een positieve manier collega’s en leidinggevenden kunt beïnvloeden, oplossingsgericht mee kunt denken en verantwoordelijkheid en initiatief neemt.

Zie ook