Heb jij de gesprekskaart al gebruikt? - NVDA

Heb jij de gesprekskaart al gebruikt?

Met de gesprekskaarten kun je het gesprek aangaan met je leidinggevende over wat jij nodig hebt en hoe je leidinggevende jou daarbij kan helpen. Zo zorgen jullie samen voor de optimale werksfeer en meer werkplezier.

De werkdruk (b)lijkt steeds meer toe te nemen en de zorgvraag wordt complexer. Daardoor is er steeds meer flexibiliteit en veerkracht van zowel werkgever als werknemer nodig. Het is daarom van belang gemotiveerd, gezond, vakbekwaam en productief aan het werk te zijn. Nu en in de toekomst.

Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg (SSFH) heeft twee gesprekskaarten ontwikkeld die helpen om het gesprek met elkaar aan te gaan.

[besloten]

Gesprekskaart Goed voor elkaar

De gesprekskaart ‘Goed voor elkaar’ bevat vragen over allerlei onderwerpen, zoals motivatie en talenten, kennis en vaardigheden, gezondheid en vitaliteit, werk en privé, en werkomstandigheden en samenwerking. Kies voorafgaand of tijdens het gesprek samen met de vragen uit waar beide het gesprek over aan willen gaan.

Gesprekskaart Werkdruk

Ervaar je een (te) hoge werkdruk? Maak dan gebruik van de gesprekskaart ‘Werkdruk’ en krijg op deze manier inzicht in mogelijke oorzaken en oplossingen.

[su_button url=”https://www.nvda.nl/wp-content/uploads/2021/04/Gesprekskaart-Goed-voor-elkaar-2021.pdf” target=”self” style=”default” background=”#e60041″ color=”#FFFFFF” size=”9″ wide=”no” center=”no” radius=”auto” icon=”” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”none” desc=”” download=”” onclick=”” rel=”” title=”Download de Gesprekskaart Goed voor elkaar” id=”” class=””]Download de Gesprekskaart Goed voor elkaar[/su_button]

[su_button url=”https://www.nvda.nl/wp-content/uploads/2021/04/Gesprekskaart-Werkdruk-2021.pdf” target=”self” style=”default” background=”#e60041″ color=”#FFFFFF” size=”9″ wide=”no” center=”no” radius=”auto” icon=”” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”none” desc=”” download=”” onclick=”” rel=”” title=”Download de Gesprekskaart Werkdruk” id=”” class=””]Download de Gesprekskaart Werkduk[/su_button]

Zie ook

[/besloten]

[openbaar]

Zie ook

[/openbaar]