Gratis webinar 'Hallo zelfvertrouwen, doei onzekerheid' - NVDA

Gratis webinar ‘Hallo zelfvertrouwen, doei onzekerheid’

IZZ Zorgverzekering door VGZ biedt het webinar ‘Hallo zelfvertrouwen, doei onzekerheid’ aan. Het webinar is op dinsdag 28 september van 19.30 tot 20.30 uur. Gratis en mét accreditatie-punt.

Wil je je zelfvertrouwen een boost geven? ‘Doe ik mijn werk goed? Stel ik geen domme vragen? Wat vinden mijn collega’s eigenlijk van mij?’ Soms twijfel je misschien wel eens aan jezelf. Die gevoelens van onzekerheid liggen vaak onder de oppervlakte. En dat is niet zo gek. We zijn nou eenmaal groepsmensen, we passen ons aan. Maar om goed in je vel te zitten én je werk goed te kunnen, is zelfvertrouwen nodig.

Volg het webinar

Je wilt dat je vol zelfvertrouwen kunt werken en wilt weten hoe je met onzekerheden kunt omgaan. Psycholoog Simone das Dores neemt je mee in de wereld van zelfbeeld, zelfvertrouwen en autonomie. De webinar zit vol praktische oefeningen en tips speciaal voor de zorg.

Aan het eind weet je:

  • hoe je aan je zelfvertrouwen kunt werken
  • hoe je de angel uit onzekere situaties kunt halen
  • waarom onzekerheid normaal is en zelfs positief bijdraagt

Medewerkers die verzekerd zijn bij de IZZ Zorgverzekering door VGZ ontvangen een persoonlijke uitnodiging via de mail. Maar ook medewerkers die niet verzekerd zijn bij de IZZ Zorgverzekering door VGZ mogen gratis deelnemen. Stuur de uitnodiging gerust door.

Coöperatie VGZ, Stichting IZZ, PGGM&Co en OpenUp.care bieden deze webinar aan.

Zie ook