Doktersassistenten en zzp webinar - NVDA

Doktersassistenten en zzp webinar

De NVDA organiseert op 27 september van 19.00 tot 20.30 uur samen met Medische Scholing een webinar ‘zzp update voor de doktersassistent’. Ben je zzp’er of wil je dit worden? Meld je aan! Het webinar is voor NVDA-leden gratis en voor niet-leden € 35 (inclusief btw).

Steeds meer doktersassistenten en triagisten kiezen er voor om als zelfstandige te werken, of dit te gaan doen. Als zzp’er moet je aan diverse regels voldoen en zijn er ook bepaalde risico’s. En hoe zit het ook alweer met de Wet DBA? Wat moet je doen om je voor te bereiden op 1 oktober als het uitstel van de handhaving van de Wet DBA eindigt?

Ondertussen is nog veel onduidelijk over de wetgeving waarmee de overheid bezig is. Zzp’en als doktersassistent is om meerdere redenen risicovol voor de assistent (opdrachtnemer) en voor de praktijkhouder (opdrachtgever). In dit webinar komen de relevante regels aan de orde worden de laatste ontwikkelingen besproken.

Het webinar

Aan tafel zitten Erik van Dam (VvAA) en voorzitter van de NVDA Kees Gillis. Tijdens het webinar ontvang je direct toepasbare informatie voor jouw werk als zzp’er of als je geïnteresseerd bent om zzp’er te worden.

Enkele dringende vragen van doktersassistenten

  • Welke regelgeving geldt als ik zzp’er ben of wil worden
  • De belastingdienst heeft de afgelopen jaren geen controles op zelfstandigheid uitgevoerd bij zzp’er. Gaat dat binnenkort veranderen?
  • De periode waarin de Wet DBA niet wordt gehandhaafd is inmiddels verlengd tot oktober 2021. Wat gaat er daarna op wetgevingsgebied gebeuren. Zeker nu het kabinet nog demissionair is?
  • Welk verzekeringen moet ik afsluiten en hoe zit het met de beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Meer informatie en aanmelden