De IZZ Zorgverzekering door VGZ 2022 - NVDA

De IZZ Zorgverzekering door VGZ 2022

Als doktersassistent zorg jij iedere dag voor anderen. Zorg je ook goed voor jezelf? Dat kan met de IZZ Zorgverzekering door VGZ via NVDA. Dé zorgverzekering voor jou en jouw collega’s in de zorg. 

Met vergoedingen die zijn afgestemd op werken in de zorg. En veel extra’s op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Je bent al verzekerd voor € 119,84.

De NVDA behartigt de belangen van alle doktersassistenten. Ook de jouwe! In de maatschappij en op de werkvloer, in de cao en op de arbeidsmarkt. Onze beroepsvereniging zet zich in voor scholing, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling, diensten en contacten tussen collega’s. Vanuit deze rol hebben we sinds enkele jaren een samenwerking met De IZZ Zorgverzekering door VGZ.

De voordelen op een rij

[besloten]

  • Collectiviteitskorting voor jou en je gezin
  • Aanvullende verzekeringen afgestemd op werken in de Zorg
  • Tegemoetkoming van € 10 voor jouw lidmaatschap bij de NVDA
  • Ruime vergoedingen voor o.a. Fysiotherapie en Mantelzorg
  • Gezond Leven: gratis webinars, apps en tips
  • Razendsnel declareren met de IZZ Zorgverzekering app
  • Lidmaatschap Stichting IZZ (na registratie op izz.nl)
  • Eigen risico compensatie bij COVID -19

C0llectiviteitscode

Bij het aanmelden dien je de NVDA collectiviteitscode op te geven, deze is 17775.

Mantelzorg

Uit onderzoek blijkt dat juist zorgmedewerkers zich vaak inzetten als mantelzorger. En dat is soms best zwaar, naast je drukke baan. In alle aanvullende pakketten van de IZZ Zorgverzekering door VGZ is daarom een budget van € 500 voor een mantelzorgmakelaar opgenomen, voor hulp bij praktische mantelzorgtaken of een luisterend oor. Ook kun je rekenen op 9 dagen per jaar vervangende mantelzorg. Zo kun jij als mantelzorger even rust nemen.

Daarnaast krijg je als doktersassistent van patiënten ook wel eens vragen van mantelzorgers die worstelen met balans of hun weg zoeken in de zorg. We voorzien je graag van informatie en tips! Zo zijn er in december twee gratis webinars voor de mantelzorger geweest. Ze zijn terug te kijken op vgzvoordezorg.nl/mantelzorgwebinars.

[/besloten]

Lees meer