Dag van de doktersassistent op 4 maart 2021 - NVDA

Dag van de doktersassistent op 4 maart 2021

Donderdag 4 maart is het weer zover! Dan is het de Dag van de Doktersassistent. Deze dag is in het leven geroepen om alle doktersassistenten in het zonnetje te zetten.

We staan stil bij het belangrijke werk dat doktersassistenten verrichten; jullie zijn immers het eerste aanspreekpunt voor de patiënten.

Doktersassistent is een mooi beroep. Jij bent vaak de spin in het web en de rots in de branding. Een zelfstandige en zelfbewuste professional. Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij er niet was. Hoe zou het dan gaan op de praktijk, de post, het centrum en de poli? Daar moeten we toch niet aan denken.

We hopen dat op deze dag de werkgever jou in het zonnetje zet. Zo niet, weet dan dat wij van de NVDA dat in ieder geval wel doen! En van deze kant onze waardering uitspreken voor je inzet.

Actie: Maak je collega lid!

Vanaf 4 maart hebben wij een speciale actie vanwege de Dag van de Doktersassistent. Als jij deze maand een collega lid maakt van de NVDA ontvang je zelf €25,- op je rekening teruggestort. Jouw collega geniet voor €107,50 (bij een automatische incasso) een jaar lang van alle voordelen van het lidmaatschap zoals:

  • Gratis het vakblad De Doktersassistent
  • Korting op de NVDA academie en scholingen
  • Exclusief toegang tot de website en het vakblad online
  • Nieuws, vacature-alerts en scholing in de mail
  • En nog veel meer voordelen…

En jij krijgt € 25,- op je rekeningnummer gestort. Mooi toch? En ook nog: in de voor jou geldende cao staat dat de werkgever een deel van de contributie vergoedt. Laat je collega ook profiteren van de voordelen van het lidmaatschap. Doen!

Let op: Deze actie loopt van 4 maart tot en met 31 maart 2021.

Zie ook

[su_posts template=”templates/list-loop.php” posts_per_page=”-1″ post_type=”nieuws” taxonomy=”nieuws-tag” tax_term=”8430″ order=”desc”]