Webinar COVID-19 - NVDA

Webinar COVID-19

Vanavond 1 april is er om 20.00 uur een gratis webinar met de laatste stand van zaken en maatregelen voor huisartsenpraktijken. Deze is ook toegankelijk voor doktersassistenten. Accreditatie is in aanvraag.

Het webinar is live te volgen, maar ook later terug te kijken.

Dit webinar start met het beantwoorden van de meest prangende vragen voortgekomen uit het vorige webinar en het werkveld. Daarna diepen we het thema opnamebeleid van ouderen met (verdenking op) COVID-19 en de organisatie van de palliatieve zorg.

Inhoud webinar

Karin van Veen-Jans, kaderarts palliatieve zorg te Uden, en Marco van den Bogart, als longarts verbonden aan Ziekenhuis Bernhoven in Uden, nemen ons mee in de ontstane initiatieven rondom de organisatie van de (palliatieve) COVID-19-zorg in Brabant.

Tamara Platteel, huisarts, onderzoeker en epidemioloog, licht de nieuwe leidraad ‘Opname van ouderen met COVID-19’ toe en bespreekt de toepasbaarheid daarvan in de praktijk.

Afsluitend volgt er een toelichting over de financiële maatregelen rondom de bedrijfsvoering voor de huisarts door Chris Sonneveld van de LHV.

Meer informatie en inschrijven