NVDA-appeltje voor Femke Klinkenberg - NVDA

NVDA-appeltje voor Femke Klinkenberg

Femke Klinkenberg ontving van het bestuur het NVDA-appeltje voor haar jarenlange inzet als penningmeester en als actieve regiobestuurder van de NVDA-regio Gelderland.

“Wij kennen je als een zeer betrokken en actieve bestuurder. Niet alleen jaren in het Landelijk Bestuur gezeten als penningmeester, maar ook zet je in de regio je beste beentje voor als regiobestuurder. Ook het RIVM heeft van je kennis en kunde mogen profiteren.

Je bent te typeren als nauwgezet, praktisch, nuchter, maar ook als een goed geluimd bestuurder. In je werk als bestuurslid en penningmeester ben je nauwgezet en praktisch. Je bent iemand zonder kouwe drukte en je was geliefd in het bestuur.

Voor deze jaren actieve inzet heeft het bestuur besloten jou als bijzondere blijk van waardering het ‘NVDA appeltje’ aan te bieden. Dit ‘appeltje’ wordt sinds 2019 uitgereikt aan leden die zich intensief inzetten of hebben ingezet voor de vereniging en een bijzondere bijdrage hebben geleverd.

We bedanken je voor je betrokkenheid en inzet en wensen je in je werk en privé alle goeds toe!”

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur.

Zie ook

[su_posts template=”templates/list-loop.php” posts_per_page=”-1″ post_type=”nieuws” taxonomy=”nieuws-tag” tax_term=”8426″ order=”desc”]