OPROEP voor Extra handen voor de zorg - NVDA

OPROEP voor Extra handen voor de zorg

De coronacrisis heeft een enorme impact op onze samenleving. Samen staan we voor de taak om de verspreiding van het virus zo goed mogelijk tegen te gaan. Zorgprofessionals staan dagelijks voor de uitdaging om patiënten die besmet zijn de best mogelijke zorg te geven.

Terwijl andere (spoedeisende) zorg ook geleverd moet worden. Dat vraagt veel van onze zorgprofessionals. Meer dan ooit blijkt hoe belangrijk alle medewerkers in de zorgsector zijn!

Op sociale media zijn er mooie initiatieven ontstaan. Acties om voormalig doktersassistenten en triagisten, gepensioneerde en oud-zorgprofessionals, oud-zorgverleners, studenten en docenten van zorgopleidingen tijdelijk weer in te zetten in de zorg. Omdat ze betrokken zijn en willen helpen.

Voel je je aangesproken door bovenstaande en wil je ook mee helpen? Meld je dan direct aan!

Voor meer informatie over dit initiatief kijk dan op www.extrahandenvoordezorg.nl

Hoe verloopt de coördinatie?

De regionale contactpunten van RegioPlus verzorgen de coördinatie en de matching vanuit de verschillende initiatieven.

Gewoon even je regionale contactpunt checken!

Check het regionale contactpunt bij jou in de buurt op de website van Regioplus. Dit kan eenvoudig door je postcode in te vullen.

Dit regionale contactpunt neemt via mail of telefonisch contact met je op (vaak word je met een mobiel nummer gebeld i.v.m. thuiswerkende medewerkers regionaal contactpunt).

 

Meer informatie over dit initiatief

Bij vragen