De CAO-app is een feit! - NVDA

De CAO-app is een feit!

Antwoord op al je vragen
Vraag jij je ook wel eens af hoe het zit met vrije dagen tijdens de komende feestdagen en de compensatie voor feestdagen? Of hoe hoog de eindejaarsuitkering is? Waar je een model stageovereenkomst vindt? Of informatie over het programma ‘Goed voor elkaar’?

Allemaal vragen waar werkgevers en werknemers antwoord op willen hebben. Die antwoorden zijn te vinden in de CAO Huisartsenzorg of op de website van SSFH, waarin de sociale partners aan de cao-tafel Huisartsenzorg zijn verenigd. Maar niet iedereen heeft voortdurend het cao-boekje bij de hand of de gelegenheid de website te raadplegen.

CAO-app nu te downloaden
Daarom is er nu de CAO-APP! Deze handige app geeft antwoord op al deze vragen en nog veel meer. Gewoon via de app op je mobiel. De app is vanaf 23 december te downloaden in de App- en Playstore. De app bevat naast de complete cao-tekst praktische tools, FAQ’s en bijvoorbeeld informatie over het programma ‘Goed voor elkaar’. Maar ook nuttige links naar externe websites. En handige tools zodat je kan berekenen wanneer je recht hebt op AOW of om je zwangerschaps- en bevallingsverlof te berekenen.

De app is te downloaden in de Apple App- en Google Playstore. Download snel de app en laat ons weten wat je ervan vindt.