• Home
  • Doktersassistenten in de ziekenhuizen  

Doktersassistenten in de ziekenhuizen  

De NVDA komt op voor de belangen van doktersassistenten in de ziekenhuizen. Samen versterken we de positie van doktersassistenten in de poliklinieken. 

De vereniging biedt informatie over het beroep, en een ontmoetingsplaats om kennis en ervaring uit te wisselen.

Expertgroep ziekenhuizen

De NVDA expertgroep ziekenhuizen ondersteunt de ruim 10.000 doktersassistenten die werkzaam zijn in ziekenhuizen. De groep bestaat uit NVDA leden die samen werken aan professionalisering van het beroep en opkomen voor elkaar en hun collega’s. Naar de pagina over de expertgroep.

Speerpunten NVDA

  • Meer inspraak voor doktersassistenten
    De NVDA ondersteunt doktersassistenten in ziekenhuizen om invloed uit te oefenen en mee te praten over beleid. We adviseren bijvoorbeeld bij het opzetten van een Poliplatform. 
  • Cao ziekenhuizen
    Een goede beloning voor doktersassistenten. Dat is waar de NVDA voor gaat. We zijn aangesloten bij NU’91 voor de vertegenwoordiging van doktersassistenten in de ziekenhuizen tijdens de cao-onderhandelingen. Benieuwd naar wat er in de cao ziekenhuizen beschreven staat? Dat lees je op de cao ziekenhuispagina. 
  • Leren en ontwikkelen
    Als doktersassistent wil je je beroepskennis bijhouden en de ontwikkelingen in je beroep blijven volgen. Zo kun je goede zorg blijven leveren. De NVDA zet zich in voor kwalitatieve scholing die aansluit bij de behoeften van doktersassistenten. 

Meer informatie

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg