• Home
  • Stagebegeleiding

Stagebegeleiding

calibris-advies-tagWil je goede begeleiding kunnen bieden aan stagiaires? Dan is deze training iets voor jou. Deze training is een combinatie van e-learning en groepstraining. Je krijgt handvatten voor een effectieve begeleiding van stagiaires.

Leerdoelen
– Leren over het Kwalificatiedossier
– Inzicht krijgen in vier componenten van een competentie
– Leerling op de werkplek introduceren: gesprekstechniek (LSD, actief luisteren), structureren en doseren, eigen leerklimaat beoordelen, opstellen stageplan (POP/ PAP), formuleren leerdoelen (SMART)
–  Ontwikkeling van de leerling begeleiden: leerstijlen (KOLB), motivatie en zelfvertrouwen, geleid/begeleid/zelfstandig leren, feedback geven, oefenen met coachingsinstrumenten, helpen reflecteren volgens de STARR-methode
– Ontwikkelingsgericht beoordelen: de rol van beoordelaar, beoordelen van praktijkopdrachten, de beoordelingscyclus, beoordelen van professioneel gedrag en houding, het beoordelingsgesprek

jbp20150618-4011v2Inhoud
In vier digitale modules doorloop je met een trainer van CalibrisAdvies stap voor stap het proces van binnenkomst van de student tot en met afronding van de stage.
Deel 1. E-learningmodules
Deel 2. Trainingsdag (groepsbijeenkomst)
Samen met anderen leer je hoe je de kennis die je in de e-learning hebt opgedaan, kunt toepassen. Je oefent met het voeren van gesprekken in denkbeeldige praktijksituaties.

Competenties: Leren en ontwikkelen | Professioneel handelen | Communiceren | Samenwerken | Maatschappelijk handelen
Accreditatie: 11 punten
Kosten:  leden en niet-leden € 200,-

Waar en wanneer?
Tijdstip: 10 – 17 uur

Bunnik 10/11 (aanmelden voor 22 september)

Bunnik 28/09 (aanmelden voor 13 augustus. Je krijgt een inlogcode voor de vier e-learningmodules die je afrondt voor de groepsbijeenkomst op 28 september) Deze bijeenkomst zit VOL.

Bunnik  26/10 (aanmelden voor 7 september. Je krijgt een inlogcode voor de vier e-learningmodules die je afrondt voor de groepsbijeenkomst op 26 oktober) Deze bijeenkomst zit VOL.

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 93
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op