• Home
  • Welke vragen zijn een must en waarom? De medische achtergrond van triagevragen

Welke vragen zijn een must en waarom? De medische achtergrond van triagevragen

Je hebt al ervaring met triage. Soms is het je niet helemaal duidelijk waarom je bepaalde triagevragen moet stellen. De NVDA academie heeft samen met dr. Paul Ram drie cursussen ontwikkeld waarin je aan de hand van triageprotocollen in de NHG-TriageWijzer dieper ingaat op de medische achtergrond van buik-, thorax- of hoofdklachten. Je kunt je aanmelden voor één onderwerp (buik, thorax of hoofd). Je kunt je natuurlijk ook inschrijven voor alle drie! Dan krijg je korting.

Leerdoelen
Inzicht in hoe te handelen aan de hand van de toestandsbeelden van patiënten met buik-, thorax- en/of hoofdklachten, de mogelijke onderliggende aandoeningen en vooral bij buikklachten de mogelijke ABCD-instabiliteit
Welke manier van communiceren het meest effectief is om mogelijke ABCD-instabiliteit te achterhalen.
Na deze training ben je vaardiger in triage bij ingangsklachten die bij het betreffende thema aan de orde zijn en begrijp je beter waarom je bepaalde vragen moet stellen. Ook wanneer je bepaalde vragen niet hoeft te stellen
Doelgerichter werken

Inhoud: maatwerk!
Dit is een training op maat. Van tevoren kun je aangeven waar je specifiek aandacht aan wilt besteden. Naast de medische achtergrond van de triageprotocollen komt in deze trainingen de triagetechniek aan bod. Laat deze kans niet lopen. Het gaat om een unieke serie trainingen.
Deze training is los of als pakket van 3 te volgen. Per 3 trainingen is de prijs: €395,- voor leden en €450,- voor niet-leden.
Ga met je muis  over een locatie of ‘inschrijven’ om het onderwerp van de training te zien.

Beschikbare cursusdata

Utrecht
woensdag 23 mei 2018
13:00 - 17:00 inschrijven
Nijmegen
donderdag 7 juni 2018
13:00 - 17:00 inschrijven
Nijmegen
vrijdag 21 september 2018
13:00 - 17:00 inschrijven

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 93
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op