• Home
  • Je bent belangrijk: partner in gesprekken en overleggen

Je bent belangrijk: partner in gesprekken en overleggen

Je bent medewerker in een team. Geregeld neem je deel aan gesprekken en overleggen. Actieve deelname aan jaar- en ontwikkelgesprekken zijn belangrijk voor je professionele groei en verdere loopbaan. Als medewerker bepaal je zelf wat je nodig hebt voor een mooie ontwikkeling binnen je werk en loopbaan.

Je werkgever kan je daarbij helpen, en mag van jou verwachten dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen ontwikkeling. Teamoverleggen en jouw actieve bijdrage daarin zijn belangrijk voor een goede samenwerking.

Leerdoelen

  • Jaargesprekken gebruiken als actief middel om te professionaliseren
  • Persoonlijke en praktijkgroei vertalen in opleidingswensen
  • Met emoties omgaan, bijvoorbeeld bij pittige feedback
  • Constructief bijdragen aan succesvolle overleggen

Inhoud

De trainer is Geert Haentjens, psycholoog en bedrijfskundige. Hij is auteur van het boek ‘Beter functioneren en beoordelen van leidinggevenden en medewerkers’. Tijdens deze (intensieve) masterclass leert hij je hoe je tijdens vergaderingen goed uit de verf kunt komen. Je leert je actief op te stellen tijdens functioneringsgesprekken in brede zin van het woord. Ook leer je hoe je een effectieve bijdrage kunt leveren aan het gesprek en de vergadering. Je beslist mee over actiepunten en kunt beter omgaan met negatieve emoties bij het ontvangen van feedback, bijvoorbeeld tijdens het functioneringsgesprek.

Er wordt geoefend met voorbeelden uit jouw eigen praktijk. Voorafgaand aan de workshop krijg je daarom een korte vragenlijst toegestuurd die je kunt invullen en terugsturen naar de docent. De toepassing van het geleerde wordt na de workshop ondersteund door regelmatige digitale Training Triggers: korte samenvattingen van de workshop, bijkomende toepassingstips, kleine opdrachten en een blog met de trainer en mededeelnemers.

Tip

Deze workshop geven we ook incompany, bijvoorbeeld voor een groep assistenten in een gezondheidscentrum. Hierbij gebruiken we de vergaderformats, stappenplannen en formulieren voor de jaar- en ontwikkelgesprekken van de eigen praktijk of organisatie.

 Beschikbare scholingsdata 2020: Je bent belangrijk: partner in gesprekken en overleggenDatumScholingRest. plaatsenLocatiePlaats

Oktober

27-10-2020
27-10-2020 | 10:00 - 17:00
Je bent belangrijk: partner in gesprekken en overleggen (1 x) 10 Hilversum Hilversum Meld je aanContact

NVDA
Othellodreef 91- 95
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg