• Home
  • Coördineren en Leidinggeven

Coördineren en Leidinggeven

Hoe voer je pittige gesprekken, bijvoorbeeld als je slecht nieuws moet brengen? Hoe behaal je optimale resultaten en geef je teamleden feedback? Moet je ingrijpen bij ineffectief ongewenst gedrag? Kun je je grenzen bewaken? En hoe creëer je een positieve groepsdynamiek? Voor doktersassistenten in een coördinerende of leidinggevende functie organiseert de NVDA samen met dr. Geert Haentjens een intensieve praktijkgerichte training gericht op een effectieve samenwerking van het team.

Leerdoelen

Werk- en gedragsafspraken maken en opvolgen
Overtuigen en onderhandelen
Feedback geven en ontvangen
Teamleden coachen
Grenzen bewaken en samenwerking aansturen

Inhoud
Dag 1: Het werk gedaan krijgen: taak- en ontwikkelafspraken maken en opvolgen, onderhandelen, feedback geven en ontvangen, coachen van teamleden.
Dag 2: Vinger aan de pols van het team: reflectie, zicht op kernkwaliteiten, het benutten van talenten, dynamiek in het team herkennen en inzetten.
Dag 3: Succesvol pittige gesprekken voeren: elegant en assertief ‘nee’ zeggen, duidelijke grenzen stellen, correctiegesprekken (mee)voeren, bemiddelen bij conflicten. Tijdens de derde dag oefen je met een trainingsactrice.

Voorafgaand aan de cursus ontvang je een vragenlijst met het verzoek casuïstiek aan te leveren. Tussen en na de cursusdagen ontvang je wekelijks e-mails die de toepassing van het geleerde in de praktijk ondersteunen. Je kunt vertrouwelijk mailen met de medecursisten en de trainer.
Deze cursus bestaat uit 3 dagen. Klik op een datum voor meer informatie.

Beschikbare cursusdata

Utrecht
donderdag 13 september 2018
10:00 - 17:00 vol
Eindhoven
woensdag 19 september 2018
10:00 - 17:00 inschrijven
Zwolle
dinsdag 16 oktober 2018
10:00 - 17:00 inschrijven

Trackback van jouw site.

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 95
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op