• Home
  • Coördineren en Leidinggeven Terugkomdag

Coördineren en Leidinggeven Terugkomdag

Je hebt de scholing Coördineren en Leidinggeven gevolgd en misschien merk je dat de kennis en vaardigheden die je opdeed, wegzakken. Of je wilt extra oefenen voordat je pittige medewerkersgesprekken voert.

In samenwerking met de docent (Geert Haentjens) organiseert de NVDA deze terugkomdag (verdiepings- en opfrisdag). Vooraf krijg je een intakevragenlijst. De docent verzamelt casuïstiek zodat je kunt leren van successen en moeilijk- heden.

Leerdoelen

  • Opfrissen, verdiepen en verbreden van je inzichten en vaardigheden m.b.t. het aansturen en ontwikkelen van je individuele medewerker en het team
  • Speciale aandacht voor het voeren van functioneringsgesprekken

Inhoud

We gaan aan de slag met eigen casuïstiek: waar liep je tegenaan? Hoe kun je nog meer doen van wat reeds beter loopt? Is er iets uit de basistraining dat je moeilijk kunt terughalen maar wel wilt toepassen?

Hoe maak je van functioneringsgesprekken momenten voor professionalisering van je team: onderwerpen, stappenplan, template, individuele of sub-team gesprekken voeren. In de namiddag oefenen we met inzet van een trainingsactrice.

 Beschikbare scholingsdata 2020: Coördineren en Leiding geven terugkomdagDatumScholingRest. plaatsenLocatiePlaats

November

17-11-2020
17-11-2020 | 10:00 - 17:00
Coördineren en Leiding geven terugkomdag (1 x) 6 NVDA Utrecht Utrecht Meld je aanContact

NVDA
Othellodreef 91- 95
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg