De website is recentelijk verhuisd en geupdate. Mocht je tegen problemen aanlopen in het functioneren van de site, wil je dit dan melden aan de webmaster (webmaster@nvda.nl)

  • Home
  • FAQ NVDA categoriën: overige

FAQ NVDA

Alles uitvouwen

Ik wil praten met een vertrouwenspersoon, maar die is niet aanwezig op mijn werk. Wat nu?

Medewerkers binnen de huisartsenzorg kunnen op hun werk geconfronteerd worden met agressie-incidenten, ongewenst gedrag en problemen in de samenwerking of conflicten. Omdat niet iedere huisartsenpraktijk of huisartsenpost een vertrouwenspersoon heeft, heeft SSFH voor deze organisaties een vertrouwenspersoon beschikbaar. SSFH is het Sociaal Fonds Huisartsenzorg waar de NVDA onderdeel van uitmaakt. Medewerkers kunnen zich, telefonisch of via de mail, melden bij de coördinerende vertrouwenspersoon. Naar de site van de SSFH Vertrouwenspersoon

Kan ik me inzetten als actief lid voor de NVDA?

We zijn altijd op zoek naar actieve leden (ambassadeurs) op verschillende plaatsen in het land om bijvoorbeeld scholingen te coördineren. Als je lid bent, kun je inloggen en de profielen bekijken.

Als actief lid kun je ook zitting nemen in bijvoorbeeld een vakinhoudelijke commissie of in de Ledenraad, het parlement van de beroepsvereniging, en je vak eens van een andere, nieuwe kant leren zien. De meeste actieve leden vinden het een verrijking van hun vak. Houd de vacatures binnen de NVDA in de gaten.

Ik ben van baan/werkveld veranderd

Je kunt dit soort gegevens wijzigen en/of toevoegen in je profiel. Deze staat in je inlogscherm als je lid bent.

Ik ben verhuisd

Wijzig je gegevens in je profiel. Je vindt deze op de homepage in het inlogscherm.

Ik wil mijn gegevens veranderen

Wijzig je gegevens in je profiel. Je vindt deze op de homepage in het inlogscherm.

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 95
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op