• Home
  • Wedstrijd Dag van de Doktersassistent 2017

Wedstrijd Dag van de Doktersassistent 2017

Wie is voor jou de leukste en de liefste collega-doktersassistent? Maak van hem/haar een filmpje van maximaal 30 seconden op zijn/haar werkplek en vertel erbij waarom je collega zo bijzonder en fantastisch is. De meest hartverwarmende of originele filmpjes maken kans op een mooie prijs, zoals gratis naar het NVDA-congres. De winnaars maken we bekend op de Dag van de Doktersassistent op 2 maart 2017. Stuur je filmpje naar onze Facebookpagina op www.facebook.com/beroepdoktersassistent of naar communicatie@nvda.nl.  o.v.v je naam, mailadres en contactgegevens. Doe het voor dinsdag 28 februari.

Op De Dag van de Doktersassistent maken we de winnaars bekend!

Prijzen

  1. Samen met je collega naar het populaire NVDA-congres op 4 november 2017 in Bussum
  2. Samen naar de Libelle Zomerweek in mei 2017
  3. Drie keer een Rituals-pakket t.w.v. € 25,-

Op 2 maart 2017 is het de Dag van de Doktersassistent. Jouw dag. Omdat je het visitekaartje bent van de poli, het centrum, de post of de praktijk. Omdat patiënten jou hebben als aanspreekpunt en als eerste hun zorgen en twijfels met je delen. Omdat je de arts ondersteunt en van alles kan: uitstrijkjes, wondverzorging, bloedprikken, urine-onderzoek, patiëntbegeleiding en noem maar op.

Jij bent vaak de spin in het web en de rots in de branding. Een zelfstandige en zelfbewuste professional. Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij er niet was. Hoe zou het dan gaan op de praktijk, de post, het centrum en de poli? Daar moeten we toch niet aan denken. We hopen dat op 2 maart 2017 de werkgever jou in het zonnetje zet. Zo niet, weet dan dat wij je een hart onder de riem steken. En van deze kant onze waardering uitspreken voor je inzet.

Jij bent er voor de patiënt. Wij zijn er voor jou. De NVDA.

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg