• Home
  • We zoeken een portefeuillehouder Deskundigheidsbevordering

We zoeken een portefeuillehouder Deskundigheidsbevordering

De NVDA zoekt voor in het NVDA-bestuur een doktersassistent die ons als portefeuillehouder Deskundigheidsbevordering wil versterken. Wil jij een bijdrage leveren aan de bij- en nascholingen (deskundigheidsbevordering)?

Jezelf als doktersassistent blijven ontwikkelen, dat wil jij toch ook? En wil jij daarnaast nét even een stapje meer doen? Ben je praktisch ingesteld? Dan komen we graag met je in contact!

Je houdt je dan bezig met vragen als:

  • Voor welke nieuwe onderwerpen zouden we scholing moeten ontwikkelen?
  • Welke onderwerpen kunnen we opnemen in de NVDA academie?
  • Wat moeten we veranderen aan de opleiding doktersassistent?

Als bestuurslid ben je als portefeuillehouder tevens voorzitter van de Commissie Deskundigheidsbevordering. De leden van deze commissie adviseren het bestuur over een systeem van permanente educatie. Daartoe zijn er raakvlakken met het Kwaliteitsregister, de beroepscode en het beroepscompetentieprofiel van de doktersassistenten.

Als lid van het bestuur en/of commissie, werkgroep van de NVDA ontvang je 2 punten per bijeenkomst voor in je portfolio in het Kwaliteitsregister Doktersassistent. In de cao Huisartsenzorg (bijlage 11, artikel 11.2e) staat bovendien dat je recht hebt op een aantal uren van je werkgever voor bestuurswerk van je beroepsvereniging.

Wel even inloggen, alleen voor leden

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg