• Home
  • Vernieuwde scholing cervixscreening weer van start!

Vernieuwde scholing cervixscreening weer van start!

Deze maand is de vernieuwde scholing cervixscreening weer van start gegaan!

Het scholingsprogramma is nog beter afgestemd op de individuele leerwensen van doktersassistenten. Hiervoor hebben de NVDA en Bevolkingsonderzoek Nederland samen de behoeften in kaart gebracht. Ruim 1000 doktersassistenten hadden meegedaan aan een enquête over scholingswensen rondom cervixscreening. Jullie mening is voor ons heel waardevol geweest om het scholingsaanbod daarop af te stemmen. Velen van jullie hebben in deze enquête ook aangegeven op de hoogte te willen blijven op het gebied van (scholing) cervixscreening. Daarom ontvang je deze informatie namens Bevolkingsonderzoek Nederland en de NVDA.

Onder de deelnemers van de enquête hebben we een gratis scholing cervixscreening verloot. De winnaar is gekozen, maar het is nog een verrassing. Binnenkort nemen we contact met haar op. In de volgende nieuwsbrief maken we de winnares bekend.

Ook fris van start met een scholing cervixscreening?
In het vernieuwde scholingsprogramma cervixscreening bepaal jij waar jouw leerwensen liggen. Ben je onlangs gestart met het maken van uitstrijkjes of ga je dit binnenkort doen? Kijk dan eens naar de interactieve basisscholing. Heb je al ervaring in het maken van uitstrijkjes? Dan is de vervolgscholing iets voor jou! Kies en combineer zelf uit 6 thema’s.

Schrijf je nu in!
Dan leer jij (beter) uitstrijken en maak jij het verschil op het gebied van kennis, communicatie en welzijn voor de vrouw!

Inschrijven basisscholing
Inschrijven vervolgscholing

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg