• Home
  • Dag van de Doktersassistent!

Dag van de Doktersassistent!

Vandaag, 7 maart 2019, is het de Dag van de Doktersassistent. Jouw dag.

Jij bent het visitekaartje van de poli, het centrum, de post, de afdeling of de praktijk. Patiënten hebben jou als aanspreekpunt en delen hun zorgen en twijfels met je. Je ondersteunt de arts(en) en je kunt van alles: uitstrijkjes, wondverzorging, bloedprikken, urine-onderzoek, patiëntbegeleiding, noem maar op.

Jij bent vaak de spin in het web en de rots in de branding. Een zelfstandige en zelfbewuste professional. Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij er niet was. Hoe zou het dan gaan op de praktijk, de post, het centrum en de poli? Daar moeten we toch niet aan denken. We hopen dat op op deze dag de werkgever jou in het zonnetje zet. Zo niet, weet dan dat wij je een hart onder de riem steken. En van deze kant onze waardering uitspreken voor je inzet.

Jij bent er voor de patiënt. Wij zijn er voor jou. Bedankt voor al je werk.

Acties
Ben je lid? We zijn je dankbaar. Want dankzij jou ondernemen we tal van activiteiten om de doktersassistent voor het voetlicht te laten treden. Op de werkvloer, in de politiek en bij patiënten. Je kunt als je lid bent tot 1 april je collega(‘s) lid maken voor € 75 . Zelf krijg je dan € 25 terug op je rekening (het maximum aantal nieuwe leden dat je mag aanmelden is 5).

Nog geen lid? We hebben een mooie actie, ook tot 1 april 2019.

 

Zie ook 

 

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 95
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op