• Home
  • Dag van de Doktersassistent!

Dag van de Doktersassistent!

5 maart 2020, is het de Dag van de Doktersassistent. Jouw dag!

Jij bent het visitekaartje van de poli, het centrum, de post, de afdeling of de praktijk. Patiënten hebben jou als aanspreekpunt en delen hun zorgen en twijfels met je. Je ondersteunt de arts(en) en je kunt van alles: uitstrijkjes, wondverzorging, bloedprikken, urine-onderzoek, patiëntbegeleiding, noem maar op.

Jij bent vaak de spin in het web en de rots in de branding. Een zelfstandige en zelfbewuste professional. Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij er niet was. Hoe zou het dan gaan op de praktijk, de post, het centrum en de poli? Daar moeten we toch niet aan denken. We hopen dat op op deze dag de werkgever jou in het zonnetje zet. Zo niet, weet dan dat wij je een hart onder de riem steken. En van deze kant onze waardering uitspreken voor je inzet.

Jij bent er voor de patiënt. Wij zijn er voor jou. Bedankt voor al je werk.

Acties
Ben je lid? We zijn je dankbaar. Als blijk van waardering ontvang je van de NVDA een leuk cadeau als je 5 jaar of langer lid bent. Want dankzij jou ondernemen we tal van activiteiten om de doktersassistent voor het voetlicht te laten treden. Op de werkvloer, in de politiek en bij patiënten.

Nog geen lid? Dan hebben we ook voor jou een mooie actie. Als je op de Dag van de Doktersassistent lid wordt dan betaal je voor een jaar lidmaatschap € 75,-. Jouw lidmaatschap loopt dan van 1 april 2020 tot 1 april 2021. Naast de vele voordelen die een NVDA lidmaatschap je biedt krijg je ook nog eens een leuk cadeau van ons….dus meld je gauw aan als nieuw NVDA-lid!

 

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg