De website is recentelijk verhuisd en geupdate. Mocht je tegen problemen aanlopen in het functioneren van de site, wil je dit dan melden aan de webmaster (webmaster@nvda.nl)

  • Home
  • Vandaag is het De Dag van de Doktersassistent

Vandaag is het De Dag van de Doktersassistent

Vandaag is het de Dag van de Doktersassistent. Jouw dag. Omdat je het visitekaartje bent van de poli, het centrum, de post, de afdeling of de praktijk. Omdat patiënten jou hebben als eerste aanspreekpunt om hun zorgen en twijfels te delen. Omdat je de arts ondersteunt en van alles kan: uitstrijkjes, wondverzorging, bloedprikken, urine-onderzoek, patiëntbegeleiding en noem maar op.

Jij bent de spin in het web en de rots in de branding. Een zelfstandige en zelfbewuste professional. Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij er niet was. Hoe zou het dan gaan op de praktijk, de post, het centrum en de poli? Daar moeten we toch niet aan denken. We hopen dat vandaag je werkgever jou in het zonnetje zet. Zo niet, weet dan dat wij je een hart onder de riem steken. En van deze kant onze waardering uitspreken voor je inzet.

Jij bent er voor de patiënt. Wij zijn er voor jou. Bedankt voor het harde werken.

Voor leden loopt er vanaf vandaag een leuke actie: Maak je collega lid! Ben je nog geen lid? Doe het vandaag dan maak je gebruik van een forse korting. 

Leden die zich aangemeld hebben, krijgen vanochtend een lekkere verrassing in de mailbox: een voucher om bij de Hema een appeltaart op te halen.
(let op deze actie liep tot 19 februari, het is helaas niet meer mogelijk je aan te melden)

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 95
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op