• Home
  • Stoptober: Help een patiënt naar een rookvrij leven

Stoptober: Help een patiënt naar een rookvrij leven

Oktober is weer de maand van Stoptober: samen 28 dagen niet roken. Ook doktersassistenten in alle werkvelden zijn onmisbaar hierin en dragen bij aan een rookvrije generatie. Help een patiënt naar een rookvrij leven!

Het geheim van Stoptober zit hem in de positieve aanpak en de ondersteuning, waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

Stoppen met roken kan lastig zijn. Toch weten we uit ervaring dat het kan. Zelfs als je heel veel rookt. Of al heel lang rookt. De afgelopen jaren hebben meer dan 300.000 rokers met elkaar bewezen dat Stoptober werkt. Hoe dat kan? Kort gezegd: door het samen te doen.

De afgelopen jaren hebben geleerd dat die positieve aanpak, de steun via de app én van andere stoppers het verschil maken. Je staat er nooit alleen voor. Bovendien zijn 28 dagen goed te overzien. En wist je dat iemand na die 28 dagen vijf keer meer kans heeft om blijvend te stoppen? Dat verklaart het succes van Stoptober.

Scholing

De NVDA academie biedt de scholing ‘Slim naar rookvrije patiënten’. Nu naast de fysieke bijeenkomst ook met webinar!

Zo leer je hoe je patiënten die roken op weg kunt helpen naar een rookvrij leven. Je krijgt antwoorden en technieken die je direct in je werk toe kunt passen. boordevol weetjes, tips voor praktische toepassing, filmpjes en casuïstiek.

Zie ook

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg