• Home
  • NVDA werkt samen aan verkorte opleiding doktersassistent

NVDA werkt samen aan verkorte opleiding doktersassistent

logo-davinci-collegeWerk je zelf in de huisartsenzorg en ken je iemand uit de ziekenhuiszorg (bijvoorbeeld een verpleegkundige) die een opleiding tot doktersassistent wil volgen? Wijs hem of haar op deze mogelijkheid: in 18 maanden een erkend mbo-diploma doktersassistent bij ROC Da Vinci College in Dordrecht door stage-leren.

logo-koel-goedROC Da Vinci College, Leerpunt KOEL en de NVDA hebben de krachten gebundeld voor de omscholing van gediplomeerde zorgmedewerkers in de tweede lijn tot doktersassistent. Via stage-leren behaalt de zorgmedewerker in de tweedelijn in 18 maanden het erkende mbo-diploma doktersassistent. In deze opleiding leveren huisartsen/ huisartspraktijken met een stageplaats een bijdrage aan het opleiden van vakbekwame doktersassistenten. In een tweedaagse stage per week neemt de doktersassistent in opleiding werk uit handen.

In december 2016 start de opleiding in Dordrecht. Er is plaats voor 18 zij-instromers. De stage-leerplaats wordt door de opleiders gecoördineerd. En heeft de praktijk waar je werkt plek voor een doktersassistent-in-opleiding voor twee dagen stage per week?  Geef dit door aan de opleiding.

Maatwerk opleiding doktersassistent voor zij-instromers (over de opleiding, voorwaarden voor deelname, de investering en contactgegevens van de opleiders)
Maatwerk opleiding doktersassistent voor huisartsen/ huisartspraktijken (over de voordelen van doktersassistenten in opleiding voor het stage bedrijf, de werkbegeleiding, de vergoedingen en de contactgegevens van de opleiders)

 

 

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 93
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op